Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

За нас

За нас

Фирма "Димекс" ООД е основана през 1994 г., като вече повече от 20 години предлага висококачествени стъклени изделия, изделия от дуралекс, порцелан и опал на българския пазар. Невероятната селекция от продукти се откроява с дизайн и функционалност и е в съответствие с най-съвременните тенденции на пазара. Цялостната гама включва сервизи за хранене, чаши за вода, чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, кани, гарафи, чинии, купи, бутилки, буркани и кутии в разнообразни форми, цветове и размери.

Материалите, от които са изработени продуктите, гарантират чистота, хигиена и безопасност, като в същото време отговарят на стандартите за екологична устойчивост. Подходящи са за домашна употреба, за хотели и заведения.

С цел да представим предлаганите от нас продукти възможно най-достъпно, ние създадохме оналайн магазин www.modernamasa.com. Тук можете да разгледате какво предлагаме, да се свържете с нас за въпроси и да закупите бързо и лесно. При интерес от закупуване на едро, моля да се свържете с нас на посочените телефон и адрес за контакт.