Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Аксесоари за вино

Една страхотна бутилка вино може да превърне добрата вечер в прекрасна вечер. Тя подобрява удоволствието от храненето, чаша или две затоплят разговора, а Каберне Совиньон или Шардоне е идеалният начин да се насладите на добра книга. Разбира се, имате нужда от някои страхотни аксесоари, които да придружават това вино. Най-малкото ще Ви трябва тирбушон за отваряне на корковата тапа и няколко винени чаши за наливане.


Прочети още за "Аксесоари за вино"

След като започнете да консумирате редовно, ще намерите всякакви забавни продукти, които подобряват цялото преживяване. От аератори, които усилват вкуса, до запушалки, които запазват вкуса на недовършената бутилка за още един ден. Аксесоарите за вино са страхотна идея за подарък, който не е задължително да е скъп, но може да бъде и изискан. В Модерна Маса предлагаме първокачествени принадлежност на страхотни цени, защото смятаме, че е по-важно да похарчите парите си за хубава бутилка.

Истинските ценители на виното го пият само от най-качествените и изтънчени чаши за вино на пазара. Изберете вашите с Модерна Маса!

 

Комплекти за вино

 

Виното притежава динамичен дух и за най-добро изживяване изисква допълнителни специални грижи както за съхранение, така при сервиране. Нашите комплекти включват всички необходими аксесоари за вино. Те се предназначени да подобрят представянето и цялостното удоволствие от напитката. Задължителните принадлежности в един комплект за отваряне на винени бутилки са:

 

Тирбушон

 

Тирбушонът е необходим за премахване на корковата тапа, с която е запчатана бутилката. Този аксесоар изглеждат прост, тъй като има само една цел, но се предлага много опции и изборът за потребителя варира значително. В Модерна Маса разполагаме със следните видове:

  • Тирбушон с крила: Той е популярен избор за отстраняване на синтетичен корк поради неговата лекота на използване. Освен това може да се използва за премахване на тапи от всякакви размери. Тирбушонът с крила е удачен за употреба както у дома, така и от професионални келнери.
  • Лостов тирбушон: Тои бързо набират популярност, благодарение на неговата лекота на използване. Изискват се само две движения, едно движение напред, при което спиралата прониква в тапата, и друго, което внимателно издърпва корка.

Резачка за фолио

 

Резачката за фолио се състоят от гладка повърхност, която се побира в ръката. От долната ѝ страна има остриета, които режат фолиото, когато резачката се завърти. По този начин се постига чист разрез. Резачките за фолио са лесни за използване и са необходимо допълнение към Вашата колекция от аксесоари за вино.

 

Пръстен за бутилка

 

Пръстенът е проектиран да улавя всички нежелани капки, които възникват при наливане. Пръстенът е направен от неръждаема стомана и е облицован с кадифе или друга тъкан за улавяне на капки. Той се поставя се върху гърлото на шишето преди наливане в чашите. Това е задължителен аксесоар за всеки комплект.

 

Наливник

 

Наливникът ще Ви помогне да налеете течност от бутилката в чаша или гараф. Той е под формата на фуния и се поставя на гърлото на шишето. Други дизайни могат да включват аератор, който подобрява вкусовете и ароматите чрез въвеждане на повече кислород.

 

Аксесоари за вино от Модерна Маса

 

Модерна Маса разполагаме с всички аксесоари за вино, от които се нуждаете, за да се насладите максимално на консумацията. При нас ще намерите най-новите стилни, луксозни, съвременни и класически принадлежности за отваряне на тапи, наливане, запазване, както и подаръчни комплекти. Оборудвайте домашния си бар или винарска изба с правилните аксесоари, така че да сте готови да се насладите на виното по всяко време. Открийте голямо разнообразие от модерни, но полезни начини за отваряне на бутилката. След като тапата е отворена, партито започва. Сериозните любители знаят, че добавянето на кислород чрез аерация подобрява вкусовете и отключва пълния аромат. В Модерна Маса има принадлежности, които ще Ви помогнат да направите точно това. С толкова много принадлежности и инструменти е лесно да намерите всичко необходимо на цени, които ще ви харесат.

Филтри
Марки
Вид продукт
Цена
Подреди по
Подреди по