Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Altinbasak

Турският бранд Altinbasak има дългогодишен опит в производството на висококачествени готварски съдове. Сред продуктовата им листа се нареждат интересни продукти с модерен съвременен дизайн, подходящ за всеки вкус. Тиганите Altinbasak са предпочитана марка на пазара, тъй като са здрави, удобни и качествени. 

Прочети още за "Altinbasak"Сложете край на непрестанното търсене на подходящ съд за приготвяне на различните видове храна с универсалните тигани на Altinbasak! Тук, в Модерна маса, ще откриете разнообразие от качествени турски тигани за готвене с доказан произход, подходящи за всякакви кулинарни нужди. С тях готвенето вече няма да бъде изпитание!


Висококачествени тигани за готвене 


Всички тигани на Altinbasak са с висококачествена изработка, а видовото разнообразие е голямо. Изборът е изцяло съобразен с вашите кулинарни нужди и желания. Ние, от Модерна Маса, предлагаме плитки и дълбоки тигани, с незалепващо покритие, с медно покритие, касерола или пък уок тигани.  Въпреки видовото разнообразие, всеки един от продуктите е неръждаем, със защитен слой против захабяване и толкова здрав, че е подходящ за измиване в съдомиялна машина. Освен това тиганите на марката, които предлагаме, са подходящи за почти всеки вид котлони. Така че независимо какво е вашето кухненско оборудване, винаги можете бързо и лесно да си приготвите качествена и вкусна здравословна храна. 


Всеки един от продуктите, които ще намерите на сайта ни, е изработен с огромно внимание към детайла, а използваните материали са внимателно подбрани, за да осигурят едновременно удобно готвене чрез незалепващото си покритие, както и здравословна храна, тъй като са използвани само истински материали, които не отделят вредни вещества.


Ненадминат дизайн и перфектни резултати


Освен високо качество, тиганите Altinbasak притежават и модерен дизайн, което ги прави подходящи за всеки кухненски интериор. Всички детайли по изработката им са направени така, че да бъдат подходящи за ежедневна употреба. Дръжката е с удобен захват, за да не ви се изплъзва, а вътрешният слой е създаден за лесно и бързо почистване, благодарение на което да не хабите излишно време и усилия. Незалепващото покритие предотвратява и отделянето на вредни вещества от загоряла храна и прави готвенето много по-приятно и полезно. 


Съдовете се отличават и с голямата си функционалност. При нас, в Модерна Маса, в зависимост от вашите нужди можете да откриете съвременни тигани с незалепващо покритие, както и тиган за палачинки, уок тиган и други тигани за готвене. 


Купи тигани Altinbasak на изгодни цени от Модерна Маса


Ароматът на домашно приготвената храна е това, което превръща къщата в дом. Ние, от Модерна Маса, сме насреща, за да ви помогнем да приготвите всяко свое ястие бързо, лесно и най-вече удобно. За целта предлагаме разнообразие от тигани на водещата турска марка Altinbasak и то на изгодни цени. Съотношението “цена-качество” е гарантирано, тъй като жизненият цикъл на продуктите е дълъг. По този начин инвестицията ви е напълно оправдана. Възползвайте се от лесната доставка при поръчка на тиган Altinbasak от нашия сайт и превърнете готвенето в едно лесно и приятно преживяване! 

 

 
Филтри
Марки
Цена