Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Алуминиеви касероли

Мисията на онлайн магазина Модерна Mаса е да създаде уют и функционалност в кухнята. Нашите съдове и прибори са лично подбрани от професионалисти, с внимание до най-дребниядетайл, от материали подходящи за всяко домакинство.

В нашия магазин можете да откриете селекция от многобройни и висококачествени стъклени, порцеланови и алуминиеви изделия.

Алуминиевите касероли, които сме подбрали за вас, са модерната интерпретация на един устойчив, класически готварски съд. Касеролът може да не попада в категорията &ldquoсъдове от първа необходимост”, заедно с тенджерите, тиганите и тавите, но има своето практично приложение в модерната кухня.

Прочети още за "Алуминиеви касероли"

Дълготрайно решение за вашия дом


Неслучайно всяко българско домакинство е споделяло трапезата си с някакъв вид алуминиев съд или прибор. Тези пособия са първосигналният избор, благодарение на своето тегло,издръжливост и универсален дизайн.

Преди да достигне до вашата кухня, алуминиевата касерола е преминала дълъг химически процес за усъвършенстване структурата на метала. В този процес се създава и финалният,защитен слой на съда, който предпазва от загаряне и залепване на храна и отпадъци по повърхността. Покритието е сформирано след оксидиране на металните сплави, така че то да бъденапълно нереактивно с храната поставена в него.

Универсална употреба, много кулинарни възможности


Касеролата, основно изградена от алуминий, е практичен, бюджетен кулинарен избор. Металът е широко разпространен и достъпен, използва се както в бита, така и в промишлената зона. Устойчивостта и многобройните му приложения го правят предпочитан и сигурен основополагащ материал.

В кулинарията алуминиевите съдове се използват от поколения, заради своята лекота и топлопроводимост. Касеролите и цената им са достъпни за масова употреба. Ценовият диапазон,в който варират, не е компромис с качеството им. Те отлично задържат постоянна температура на готвене. Текстурата на касеролите ги прави подходящи за приготвяне на храна както навсякакви котлони (включително индукционни), така и във фурни.

Изгодни цени и удобно онлайн пазаруване


Снабдяването с желаната кухненска посуда никога не е било по-лесно и ефективно. Без да напускате комфорта на дома си, изберете артикулите, от които се нуждаете.
Праткатаще достигне до вас в рамките на 7 работни дни, с предварителна застраховка срещу щети.


В онлайн магазина ни можете да се възползвате от специалните предложения, които ние сме подбрали за вас.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по