Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Алуминиеви тенджери

Тенджерите за готвене са абсолютна необходимост за едно домакинство. За да изберете точната кухненска посуда сред многообразието от форми, размери и цветове, е необходимо дасе съобразите с вашите кулинарни предпочитания и основен обем на приготвяната храна.

От онлайн каталога на Модерна Mаса може да закупите както малки по вместимосталуминиеви тенджери, така и такива, подходящи за оборудването на професионална кухня. Покупката на правилния размер тенджера улеснява приготвянето на точни порции, безпритеснение от недостиг и изхвърляне на хранителни продукти.

Прочети още за "Алуминиеви тенджери"

Безопасно и бързо приготвяне на храна


Всеки алуминиев съд, предлаган от нас, е проектиран с внимание към детайлите. Противно на вярванията, в алуминиевите тенджери за готвене не се отделят вредни вещества.Безопасността на материала се постига благодарение на плътен оксиден слой. Това покритие разпределя топлината равномерно и не позволява храната директно да взаимодейства сметалната сплав.


Отличната топлопроводимост на алуминия позволява бързо и ефективно приготвяне на всякакъв вид храна, без загаряне и залепване. Дебелината на незалепващото дъно е между 6 и 8 мм, което ви позволява да приготвяте храна в съда, без употребата на мазнина.

Изчистен, устойчив дизайн


Готварските алуминиеви тенджери са изградени от плътни метални съединения. Стандартният цвят на тенджерите е в сиво-черната гама, но в нашия магазин може да откриете и цветниварианти - сини, зелени и други. Част от тези артикули са декорирани и с дървени дръжки, които освен безопасност при хващане, добавят и акцент в кухнята. Въпреки различния дизайнна тенджерите, цените са постоянни и съобразени с обема на избрания съд.


Алуминият е материал, който свободно се третира в съдомиялна машина, без необходимост от употреба на тежки препарати. При правилна поддръжка и съхранение, покритието насъдовете не се износва, те не ръждясват и са годни за употреба години наред.

Цялата селекция кухненски изделия, налична на сайта на Модерна Маса


Онлайн може да откриете всичко, от което се нуждаете за оборудването на една модерна и функционална кухня - от тенджери до уреди за фондю и кухненски горелки. Нашите професионалисти ще обработят вашата поръчка, като се погрижат тя да стигне до вас в идеален търговски вид.
Поради естеството на продуктите и възможността от счупване, всичко изпратено от нас се доставя в срок до 7 работни дни, спредварително застрахова стойност.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по