Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Алуминиеви тигани

Приготвянето и споделянето на здравословна храна е достъпно удоволствие, което изисква вдъхновение, отдаденост и първокласни кухненски пособия. В каталога на Модерна Mаса ще откриете всичко необходимо за приготвянето и сервирането на храната, която обичате - тенджери, кухненски аксесоари и какво ли още не.Алуминиевите тигани и съдове за готвене са неизменна част от ежедневието на кулинарите. И това не е изненада за никого - техните характеристики и основни предимства ги правят избор на много домакинства. Предлаганите от нас артикули са подходящи както за малки домакинства, така и за професионални кухни.

Прочети още за "Алуминиеви тигани"

Дизайн, подходящ за всеки


Тиганите с незалепващо покритие, налични в онлайн магазина Модерна Маса, съчетават високо качество, ефективност и практичен дизайн. Изработени са от олекотени метални съединения, с над 90% чист алуминий в състава си. Тази структура е удобна при захващане, не тежи и прави разбъркването на храната по-лесно и бързо.

Силиконовата дръжка не е проводник на топлина, без значение колко е нагрят тиганът. Дебелината на дъното на тигана с незалепващо покритие е 3.50 мм, а размерите и вместимостта варират - от 20 см до макси размера - 32 см. Покритието на тиганите отговаря на всички изисквания за безопасност и не отделя никакви вредни частици.

Равномерно разпределяне на температурата при готвене и бързи резултати


Алуминиевите съдове са фаворит при нуждата от бързо приготвена храна. Материалът отлично и равномерно разпределя температурата, независимо от диаметъра на съда. Резултатите при готвене са бързи и постоянни, продуктите не залепват и не изискват голямо количество мазнина.

Незалепващите тигани са подходящи за приготвянето на различни видове храни - такива, които използват техника тип “подхвърляне” - без използване на прибори за разбъркване или точно такива, които се нуждаят от честа намеса при готвене.

Заради металната основа на тиганите с незалепващо покритие, не се препоръчва да се използват за съхраняване на храна, а само за моментно приготвяне.

Онлайн дистрибуция на кухненски съдове за готвене и сервиране


Онлайн магазинът на Модерна Маса разполага със серии от стотици артикули, вариращи от достъпни цени до комплекти с висока стойност. Разнообразието от продукти е достъпно за всеки, благодарение на бързата и професионална доставка, извършена в партньорство с куриерска фирма Speedy. Наша е отговорността вие да получите своите пратки възможно най-бързо и без никакви щети. Всяка доставка се извършва внимателно и в рамките на 7 работни дни.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по