Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

AMT

Повече от 20 години немската компанията AMT Gastroguss специализира в разработването на висококачествени готварски съдове от порядъка на тенджери, тави, тигани, съдове за сос, за мляко и още много други продукти. AMT е предпочитана марка дори от асоциацията на немските готвачи, тъй като тя осигурява едни от най-здравите и надеждни съдове за готвене на пазара.

Прочети още за "AMT"

В Модерна Маса ще намерите голямо разнообразие от продукти на тази утвърдена компания с множество награди за качество и стил на изработката, като по този начин ви предоставяме възможността да използвате съдове, с които да задоволите всички ваши готварски нужди и очаквания.


Първокачествен дизайн и здравина


Съдовете на AMT, които ще намерите на сайта на Модерна Маса, са разработени по иновативна технология, която перфектно разпределя топлината, осигурявайки ненадминати кулинарни резултати. Благодарение на качеството и функциите на тавите, тиганите, тенджерите и всички останали дълбоки съдове, които марката предлага, готвенето се превръща в истинско удоволствие. Материалите, използвани за изработката, гарантират дългия живот на съдовете, оправдавайки вашата инвестиция. Дизайнът е първокласен, съчетавайки в едно стилни елементи, вкус, естетика и най-важното - надеждност.


Гарантирани ненадминати резултати


Всеки продукт от марката ви гарантира бързо, лесно и икономично приготвяне на всяко едно ястие. Дебелостенните съдове на ATM Gastroguss, които ще откриете на сайта ни, отговарят на всички изисквания за качество и издръжливост, а дъното е толкова здраво, че не може да се изкриви лесно, осигурявайки ви нужната употреба с години наред.

Съдовете се отличават с дебелото си дъно, посредством което храната усвоява топлината, запазвайки всичките си полезни съставки. Техническият метод, по който са изработени готварските съдове, би могъл да задоволи и най-големите ви очаквания. Различните форми и големина на тези домакински принадлежности позволяват на топлината да се разпростре в долната част за по-дълъг период от време, което от своя страна води до спестяване на един от най-ценните ресурси, а именно енергията!


Купи продукти ATM на изгодни цени от Модерна Маса


Вярваме, че както за нас, така и за вас качеството е от изключителна важност, като това е и причината да разчитаме на водещи немски производители като ATM. Всеки продукт, който ще откриете на нашия сайт, е внимателно подбран, за да ви достави незабравимо кулинарно приключение, като заедно с това, благодарение на несравнимия си дизайн, да допълни интериора на кухнята ви. Позволете ни да ви осигурим уникален вкус, бързо и лесно приготвяне на храната и професионално готварско преживяване, с продуктите, които ви предлагаме! Не се колебайте, а поръчайте още днес, за да получите поръчката си във възможно най-кратък срок!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по