Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Antik Ars

Antik Ars е една от водещите италиански фирми, производители на висококачествени готварски съдове. Започнала от малко селце в Италия, разположено в Ломбардия, марката успешно се налага на пазара, благодарение на доброто съотношение между цена и качество и широката продуктова гама, с която разполага. При нас, в Модерна Маса, можете да откриете разнообразие от италианските съдове за готвене, които са с гарантиран произход и качество, тъй като се доставят директно от производителя. Разполагаме с най-необходимите за една кухня съдове - от тигани и тави за печене до тенджери за готвене на пара. Вдигнете качеството на храната и кухненското си оборудване на следващо ниво, като се доверите на предпочитаната от множество ресторанти и домакинства италианска марка Antik Ars!

Прочети още за "Antik Ars"Удобен дизайн и разнообразие от модели


В нашия сайт сме събрали най-необходимите за едно кухненско пространство съдове - тигани с капак и без, тигани с незалепващо покритие, плитки и дълбоки тигани с и без капаци, както и тенджери за готвене на пара и обикновени тенджери. Всички те са произведени по иновативен дизайн, подходящ за всеки кухненски интериор, като не на последно място са и много удобни за употреба. Дръжката на тиганите е изработена от дърво, което предотвратява случаите на изгаряне и осигурява по-здрав и комфортен захват. Освен това покритието на тиганите и тавите осигурява лесно почистване и ги прави достатъчно устойчиви, за да бъдат измити в съдомиялна машина. Комбинацията от всички тези предимства, наред с незалепващото покритие, елиминиращо вредните за организма вещества от прегорялата храна, прави продуктите на Antik Ars безспорен лидер в производството на съдове за готвене. Убедете се сами, като заложите на италианското качество!


Висококачествени съдове с неоспорима здравина


Ние, от Модерна Маса, ви предоставяме широка гама от съдове за готвене на водещата италианска марка Antik Ars с неоспоримо качество на изработка. Всеки детайл е конструиран така, че да прави употребата на продукта удобна и практична. По този начин инвестицията ви в качествен съд за готвене ще ви осигури дългогодишен кухненски помощник, който ще направи приготвянето на храната ви по-лесно и удобно.  Освен че повърхността на съдовете е подходяща за готвене без мазнина, тя е създадена по такъв начин, че равномерно да  разпределя топлината по цялата си площ.  Италианските тигани, тенджери и тави за готвене на Antik Ars са създадени единствено от висококачествени материали. Това ги прави устойчиви на всякакви външни влияния, които обичайно биха увредили един обикновен готварски съд. 


Купи кухненски аксесоари Antik Ars на изгодни цени от Модерна Маса


Ние, от Модерна Маса, знаем какво изпитание може да бъде готвенето с неподходящи готварски съдове. Поради тази причина сме тук, за да ви предложим решение на този проблем чрез висококачествените италиански продукти на Antik Ars. Те са с доказан произход, а съотношението “цена-качество” е гарантирано, тъй като са изработени само от висококачествени материали, което прави експлоатационния им период много по-дълъг. Затова не чакайте, а още сега се сдобийте със здраво и надеждно допълнение към кухненските си принадлежности чрез лесна поръчка и бърза доставка директно от нашия сайт!

 

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по