Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Asobu

От 2012 г. насам, част от семейната канадска компания и безспорен лидер в производството на изделия за напитки в Северна Америка - Adnart, е и брандът Asobu. Основната му мисия е да произвежда своите продукти така, че те да бъдат както удобни за употреба, здрави и надеждни, така и с интересен и стилен дизайн. Част от целите на марката е и устойчивостта. Предлаганите продукти за многократна употреба, които са красива и дълготрайна алтернатива на пластмасовите изделия, са изработени само от екологично-чисти суровини. 

Прочети още за "Asobu"В Модерна Маса ще откриете огромно разнообразие от изделия за напитки на утвърдената канадска марка Asobu. Качествените бутилки за вода, термо чаши, термоси и сламки за многократна употреба ще внесат цвят в кухненското ви пространство и удобство в динамичното ви ежедневие. 


Качествена изработка с мисъл за природата


Всички изделия на Asobu, които ще откриете на сайта на Модерна Маса, са създадени както с мисъл за вас, така и за природата. При производството им не се използва опасният за организма промишлен химикал бисфенол, известен още като BPA. Продуктите са изработени с внимание към детайла и само с висококачествени суровини, за да бъдат не само красиви, но и надеждни и дълготрайни. Употребата на подбрани материали, сред които са стъкло, тритан, неръждаема стомана или керамика, гарантира тяхното качество и здравина. Освен това всички изделия за напитки на канадския лидер Asobu са предназначени за многократна употреба, което е чудесен начин да намалите своя отпечатък върху околната среда...И да го направите със стил!


Красив и удобен дизайн


А ако ви е омръзнало кафето ви да изстива още преди да стигнете до работа или бутилката ви за вода постоянно да изпуска от съдържанието си и да намокря всичко в чантата ви, доверете се на продуктите на Asobu! С иновативния си и модерен дизайн те ще грабват чуждите погледи, а вие ще можете да се насладите на топла напитка часове след направата ѝ, и то без риск от разливане. А надежден вариант за летните месеци са термосите на Asobu, които могат да задържат течността студена за цяло денонощие. Канадският производител се е погрижил външният вид на продуктите да бъде подходящ за всеки вкус. Затова цветовете и десените са съвременни и привличащи вниманието, дизайнът е иновативен, а изработката гарантира здравина и удобство при употреба. 


За да запазите възможно най-дълго това високо качество и красив външен вид на продуктите, е препоръчително да ги миете внимателно на ръка. 


Купи изделия за напитки Asobu на изгодни цени от Модерна Маса


Без значение дали се нуждаете от сламки за многократна употреба, термо чаши, многократни бутилки за вода, шейкър или двустенна охлаждаща чаша с прибор, то при нас, в сайта на Модерна Маса, ще откриете всички тези продукти, както и още изделия за напитки на Asobu. Ние, от Модерна Маса, сме се постарали на високото качество да отговаря и подходяща цена. Богатата ни селекция от канадски принадлежности за любимите ви напитки е с гарантиран произход и безкомпромисно качество. Това прави инвестицията ви оправдана в дългосрочен план, тъй като при правилна употреба продуктите са много издръжливи. 


Доверете ни се и превърнете пренасянето и консумацията на напитки в красиво и удобно преживяване, с мисъл за природата. Не губете време, а изберете още сега опцията за бърза поръчка на нашия сайт, за да се убедите сами в съотношението “цена-качеството” на канадските продукти Asobu!

 

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по