Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Бамбукова перфорирана лъжица 30 см. - червена, Pebbly

14,00 лв. 11,20 лв.
  • Марка: PEBBLY
  • Кат. номер: PEBBLY NBA137

PEBBLY Бамбукова перфорирана лъжица 30 см. - червена
• Материал: бамбук
• С червен декор на дръжката
• Размер: 30 x 6.5 см.
• Не е подходящa за съдомиялна машина

Производител: PEBBLY / Франция

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Материал:
бамбук
Вид продукт:
лъжица
Серия:
Pebbly
Цвят:
кафяв, червен
Подробно описание

Перфорираната лъжица с цветна дръжка Pebbly може да се използва всеки ден, за да приготвяте Вашите рецепти и да удивлявате гостите си! Изработена изцяло от естествен бамбук, тази лъжица може да се използва за смесване на продукти и разбъркване на готвени ястия. Почиства се лесно и има дупка, която позволява да се окачи. Естетически проектирана, тя ще внесе блясък Във вашата кухня.
Перфорираната бамбукова лъжица Pebbly е изработена от много устойчив естествен бамбук за ежедневна употреба в кухнята. Този материал предлага предимството да не надрасква незалепващи покрития и е устойчив на високи температури. По-дългата му дръжка има дупка за окачване, която улеснява съхранението на перфорираната лъжица. Освен това червеният цвят внася весел щрих към Вашите кухненски прибори. С тази лъжица можете едновременно да разбърквате и смесвате Вашите творения, докато филтрирате соса, за да си гарантирате успешно приготвени рецепти всеки път!
Естественият бамбук е много хигиеничен в резултат на ниската си порьозност (абсорбция). Не цапа и няма да абсорбира лоши вкусове или миризми. За да почистите бамбуковата лъжица, просто я измийте със сапунена гъба!

EKO EUROPE

Кошове за отпадъци

ВИЖТЕ ТУК

PHILIPPI

Луксозни аксесоари и принадлежности

ВИЖТЕ ТУК
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!