Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Bergner

Немската компания Bergner е основана през 1999 г., като се специализира в предлагането на прибори и съдове за готвене. Днес тя се е утвърдила като един от най-добрите производители на съдове за готвене и кухненски аксесоари в цял свят. Съчетавайки функционален дизайн и отлично качество, всички продукти на марката целят да посрещнат нуждите и очакванията на съвременните домакинства.

Прочети още за "Bergner"


Съдове за готвене Bergner


Съдовете за готвене са изработени от най-висококачествени материали като алуминий и неръждаема стомана, разполагат с незалепващи мраморни и керамични покрития. Нагряват се бързо и равномерно по цялата повърхност, не загарят, почистват се лесно и са устойчиви на удари и продължителна експлоатация. Няколко основни предимства характеризират тенджерите и тиганите на Bergner, а именно иновативен дизайн, здравина и удобство при ползване.

Всички съдове Bergner ще придадат стил и красота на кухнята, като също ще Ви позволят да приготвяте вкусни и здравословни ястия за вас, семейството и гостите. Ще ви очароват с модерен дизайн и качествена изработка.


Богат избор на продукти в Модерна Маса


Модерна Маса предлага впечатляващо разнообразие от продукти с марката Bergner, които ще допринесат за добрия вид на Вашата кухня и дом. В онлайн каталога можете да откриете не само тенджери, тигани, касероли, но и ножове за готвене, термоси за напитки, кухненски аксесоари.

Независимо дали сте професионален готвач или любител такъв, със сигурност ще оцените продуктите, които са изработени от най-висококачествени материали, което гарантира тяхното ползване продължително време. Освен устойчиви във времето, продуктите са лесни за поддръжка и комфортни при употреба. Съдовете са леки, eргономично проектирани, за да осигурят сигурно и здраво захващане по време на готвене.


Достъпни цени и сигурна доставка


Цените на продуктите Bergner са напълно разумни спрямо качеството, което компанията предлага. Направеният от Вас разход за продукта, който сте избрали, ще се възвърне бързо, защото съдовете на марката се ползват с години.

Ние ще Ви осигурим бърза и сигурна доставка до Вашия дом или до офис на куриерска фирма. Всяка пратка е застрахована срещу щети и включва право на преглед.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по