Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Комплект мелнички за сол и пипер FLIP - 15,4 см., Cole & Mason

89,00 лв.
  • Марка: COLE & MASON
  • Кат. номер: Cole & Mason H 581780

Комплект мелнички за сол и пипер FLIP - 15,4 см.  • Височина: 15,4 см.• Материал: акрил, керамика• Цвят: инокс• Механизъм на мелницата за сол: керамичен• Механизъм на мелницата за черен пипер: керамичен• Да не се мокри с вода!• Не използвайте мелничките за различни от каменна сол и черен пипер продукти!!! Производител: Cole&Mason / Англия

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Материал:
стомана, акрил
Вид продукт:
мелница за сол/черен пипер
Серия:
Cole & Mason
Цвят:
прозрачен
Подробно описание

Както подсказва името, тези мелници се преобръщат на 180 °, така че мелещият механизъм да е отгоре. Изработени от прозрачен акрил с иноксов кант, те добавят стил към всеки дом. И двете мелници са керамичен механизъм на  Cole & Mason, което означава, че те са взаимнозаменяеми за пълнене със сол или пипер. Регулирайте едрината на смилане чрез затягане или разхлабване на механизма отгоре. За да почистите, избършете с влажна кърпа и използвайте чиста кърпа, за да подсушите. Препоръчваме Ви да не използвате почистващи препарати, тъй като това може да повлияе на покритието на продукта. Не потапяйте във вода и не поставяйте в съдомиялна машина.

Елегантна и стилна серия от модерни мелници за сол и пипер, които имат механизъм в горната част, гарантиращ, че кухненските плотове, шкафове и маси за хранене остават чисти. Лесни за използване: просто вземете, обърнете и завъртете, за да започнете да смилате. Копчето, което покрива механизма, е проектирано да бъде изключително дълго, така че лесно да достигнете до него, за да регулирате смилането от фино до едро. Прозрачното акрилно тяло гарантира, че винаги ще имате видимост за количеството сол или пипер във Вашите мелници. Широката основа прави зареждането лесно и безпрепятствено. И двете мелници идват пълни с виетнамски черен пипер на зърна и белгийска морска сол, така че можете да започнете да ги използвате от самото начало.

В Cole & Mason споделяме Вашия ентусиазъм за по-стилни и оригинални продукти за подправки, подобряващи вкуса на Вашите ястия. Ние разбираме как новите и вълнуващи аромати и съставки, заедно с висококачествените кухненски инструменти и аксесоари могат да преобразят готвенето и храненето у дома. Ние разработваме кухненски прибори и аксесоари в централния ни офис в Англия от 1919 г. Наградени с CoolBrands за 2014/2015 г., ние предлагаме добре доказани и интуитивно проектирани продукти за всяка подправка от кухнята до масата. Независимо дали имате нужда от ръчна или електрическа мелница, шейкър, продукти за сухи или пресни билки и подправки, хаван или диспенсер за олио и оцет, всички наши продукти са произведени с най-висококачествени материали и се предлагат с различни дизайни, за да бъдат подходящи за всяка кухня.

 

Masterpro

Съдове за готвене и кухненски аксесоари

ВИЖТЕ ТУК

United Colors of Benetton

Термоси, чаши, текстил

ВИЖТЕ ТУК
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!