Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Гранитен протектор за кухненски плотове, Cole & Mason

59,00 лв.
  • Марка: COLE & MASON
  • Кат. номер: Cole & Mason H 112033

Гранитен протектор за кухненски плотове

• Размери: 30 см. х 40 см. х 2 с.

• Материал: естествен гранит

• Цвят: черен• 

Не е подходящо за съдомиялна машина!!!

 Производител: Cole&Mason / Англия

Купете този или изберете сред някой от другите, предлагани от нас аксесоари за почистване. Независимо дали се нуждаете от четка за съдове, филтър за кана за вода, четки за миене или всичко друго, което е необходимо за поддържане чистотата на кухнята, ще го откриете при нас, заедно с други предложения за по-добра организация на кухнята.

Подробно описание
Подробно описание

Въпреки че кухненските плотове са изработени от устойчиви материали, под постоянното влияние на външни фактори могат лесно да бъдат повредени. Гранитът е популярен избор за протектор за кухненски плотове – това е естествен камък с уникална текстура, устойчив е и дава възможност повърхността му да бъде допълнително третирана.

Гранитния протектор за кухненски плотове на Cole&Mason  е топлоустойчив до 100 °С и е снабден с непързалящи се крачета. Изработен от превъзходен черен гранит, който ще придаде допълнителна класа на кухнята Ви, този висококачествен протектор ще осигури защита на Вашите кухненски повърхности и маси. 

За почистване измийте с топла вода и мек препарат за съдове. Изплакнете и подсушете добре. Не поставяйте в съдомиялна машина.

Masterpro

Съдове за готвене и кухненски аксесоари

ВИЖТЕ ТУК

United Colors of Benetton

Термоси, чаши, текстил

ВИЖТЕ ТУК
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!