Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Нож за плодове и зеленчуци с предпазител COMFORT - 8,5 см., Zyliss

18,00 лв.
  • Марка: ZYLISS
  • Кат. номер: ZYLISS 920215

Нож за плодове и зеленчуци с предпазител COMFORT - 8,5 см. Размери на продукта: 1,5 х 22 х 3 см Тегло: 0,044 кг. Материал: японска неръждаема стомана, ABS, TPE Ергономична дръжка Антибактериално покритие на дръжката Подходящо за съдомиялна машина  Производител: ZYLISS / Швейцария

Този и още много други ножове за готвене те очакват при нас. Универсални, за обезкостяване, за зеленчуци, за филетиране и много други. Купи всички необходими аксесоари за готвене от електронния магазин на Модерна Маса. Ние имаме всякакви предложения за приготвяне на основни ястия и десерти.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Материал:
неръждаема стомана, пластмаса
Вид продукт:
нож
Серия:
Zyliss
Цвят:
бял, черен
Подробно описание

Ножът за плодове и зеленчуци с острие с дължина 8,5 см. е един от най-често използваните ножове в ежедневното приготвяне на храна. Компактният размер е идеален за обелване и нарязване на различни плодове и зеленчуци.

Ергономичната дръжка е проектирана за максимален комфорт при ежедневна употреба. Тя стои удобно в ръката, което позволява здрав и стабилен захват дори при продължителна употреба.

Всеки нож има точки за контрол по време на рязане. В основата на острието, при дръжката, е точка за палеца на режещата ръка, която осигурява лесно направляване на ножа, баланс и контрол по време на работа. Точката в горната част на острието е за помощ от свободната ръка, за по-добър контрол при прецизно рязане.

Всички ножове се предлагат с предпазител за безопасно съхранение и за защита на острието, когато не се използват.

 

Masterpro

Съдове за готвене и кухненски аксесоари

ВИЖТЕ ТУК

United Colors of Benetton

Термоси, чаши, текстил

ВИЖТЕ ТУК
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!