Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Сервизи за хранене

Сервизи от порцелан, опал и закалено стъкло

Прибори за хранене

Прибори Herdmar, Bergner, Inoxriv

Съдове за готвене

Тенджери, тигани, касероли, форми и тави за печене

Буркани

Буркани за декорация и съхранение

Керамични съдове

Керамични съдове за готвене Emile Henry

Кафеварки

Bialetti, Gefu, Nerthus, Cilio

Bergner

Съдове за готвене и кухненски аксесоари

ВИЖТЕ ТУК

Vialli Design

Двустенни чаши, чайници и бутилки

ВИЖТЕ ТУК

Статии

Подреждането на приборите на масата е от съществено значение както за цялостния вид на трапезата, така и за удобството по време на хранене. Има няколко основни правила, които трябва да се съблюдават и които ще внесат допълнителен комфорт по време на обяд или вечеря.

Прочети още

Порцелановите сервизи за хранене са изключително популярни и предпочитани от много хора поради своята красота и изисканост. На пазара съществуват множество видове порцеланови сервизи, които разнообразяват избора и удовлетворяват различните вкусове. В този раздел ще ви представим няколко основни видове порцеланови сервизи за хранене, които ще ви помогнат да определите кой е най-подходящият за вас.

Прочети още

Когато става въпрос за избор на сервизи за хранене, има много фактори, които трябва да се вземат предвид. От разбирането на различните материали до съобразяването със стила на хранене - изборът на правилната посуда за хранене може да допълни ястията ви и да подобри преживяването ви по време на хранене. В тази статия ще ви преведем през целия процес.

Прочети още

Модерна маса - Онлайн магазин за сервизи за хранене и прибори

Знаете ли че, в миналото единствените прибори и сервизи за хранене, са присъствали само на трапезата на благородниците. Било е лукс да притежаваш нож и вилица и това е било признак на аристократизъм. А голяма част от тях са били изработени от дървени и каменни материали. 

Днес обаче нещата стоя по малко по-различен начин. Ние надградихме тези стереотипи и не е нужно да сте член на кралското семейство, за да притежавате луксозен сервиз за хранене, но с нашите предложения можете да се почувствате като такива. Предлагаме ви да се разходите из онлайн магазинът ни, за да изберете точно това, от което имате нужда.

 

В "Модерна Маса" ще откриете широка гама от прибори и сервизи за хранене, с които да превърнете обикновената обастановка в празнична. Ще намерите всичко необходимо да декорирате масата по един незабравим начин - като започнете от богата селекция сервизи за хранене, чинии и чаши от порцелан, опал, стъкло и дуралекс, преминете през купи, кани и декантери и стигнете до невероятни  аксесоари. Предлагаме Ви продуктите на едни от водещите марки в света на кулинарията.

 


Прочети още

 

Прибори за хранене

 

С модерните лъжици за чай и кафе ще можете да предадете на своите гости усещането за хармония, което тези луксозни пособия носят със себе си. Тези качествени прибори за хранене са с италианско качество на изработка и се предлагат в комплекти.

 

Сервизи за хранене

 

Подредете вечерната трапеза със стил с нашите комплекти за хранене. Предлагаме безброй опции, подходящи за всякакви поводи, за всекидневно хапване и за специални случаи. Нашите сервизи за хранене са изработени от разнообразни материали - порцелан, стъкло, аркопал, дуралекс, керамика - безброй варианти за различните моменти. Потопете се в света на комплектите за хранене, декорирайте масата по Ваш вкус и се настройте за една невероятна вечеря.

 

За да се насладите на вкусните напитки ще имате нужда и от един великолепен сервиз за чай или сервиз за кафе. А ако сте поканили компанията за вечерта, несъмнено ще ги впечатлите с луксозният сервиз за уиски или ракияЗа да започне вечерта добре е необходимо да поднесете и напитките както подобава, в подходящи съдове. За това също сме помислили, на вашето внимание ви очакват първокласни чаши, кани и бутилки, които са в разнообразни размери и форми. Как обаче ще поднесете питиетата, изборът оставяме на вас.

 

Сервизи и купи

 

За да изглежда едно ястие добре, много зависи от това в какъв съд е поставено. Ние знаем това и сме се погрижили да получите най-доброто. В "Модерна Маса" ще намерите многообразие от модерни и класически чинии и купи, които ще украсят трапезата ви по-най изящния начин. 

 

Кутии за съхранение

 

Колкото повече, толкова повече! Може би това са си мислили създателите на комплектите на кутии за съхранение. Няма как да отречем обаче тяхната функционалност. В каталога имате възможността да видите разнообразие от цветове и размери на кутии за храна. Освен комплектите за съхранение, които се състоят от 3 или 4 части, Ви очакват и единични бройки стъклени кутии за храна с пластмасови капаци. Моделите са в различни форми и големина. 

 

Тави за печене

 

Ако сте се чудили от къде да си набавите керамична тава за печене, сте на правилното място. В раздела за принадлежности за вашата кухня ви очакват керамични тави за печене в различни форми и цветове с марката Ceramic baker. Други неща, които могат да ви бъдат от полза в тази категория са стилните оливерници или лъжиците за сервиране. 

 

Кухненски аксесоари

 

Освен от домакински пособия, всяка модерна кухня се нуждае и от едни красиви цветя, които да освежават атмосферата. Всяко едно красиво цвете обаче трябва да бъде потопено в достойна за него ваза. В секцията аксесоари за дома и кухнята ще намерите невероятни, прозрачни вази с италианско качество и стил.

 

Защо да изберете Модерна Маса?

 

Освен с красотата си, продуктите, които ще видите се отличават с качество и издържливост. В зависимост от вашите предпочитания на материал за изработка, има цветущ избор от опал, порцелан, стъкло  и други, заслужаващи Вашето внимание. 

 

Това е само малка част от луксозните пособия, които Ви очакват в нашия онлайн магазин modernamasa.com. За да осигурите на семейството и приятелите си едно невероятно изживяване на трапезата, първо се потопете в този дълбок океан от изящни артикули.

  • Bormioli Rocco
  • Luminarc
  • Churchill
  • Bonna
  • Duralex
  • Inoxriv
  • Ctystalex Bohemia
  • CoK Ceramica
  • Hisar
  • Vidivi
  • Antik Ars
  • Ilsa
  • Bisetti