Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Bonna Porcelain

Съдовете за хранене отдавна не са просто средството, в което да сложите порция храна, те са допълнение към цялостния дизайн. Затова за всеки избирането на съдовете за дома или за ресторанта става все по-важно. Качествените съдове с отличаващ се стил носят усещане за автентичност, а храната, поднесена в такива се превръща в приключение и наслада за всички сетива.

Прочети още за "Bonna Porcelain"Bonna Porcelain е един от най-известните нови турски производители на съдове за хранене. Тяхната мисия е да доставят отлично гастрономическо изживяване и да придружават всеки радостен момент, споделен с храна. Bonna Porcelain всяка година произвеждат над 30 милиона съда и доставят персонализирани решения за всяка нужда, които да вдъхновяват утрешния вкус. Брандът е създаден през 2014 и оттогава има 3 спечелени награди за качествени продукти с иновативен дизайн.


Дизайн, вдъхновен от Ориента, съчетаващ високо качество и здравина


Автентичното художествено оформление на всеки съд напомня както за ориенталския привкус, носещ духа на Турция, така и за непреходния и изчистен минимализъм. Със съдовете от Bonna Porcelain, ние, от Модерна Mаса, сме убедени, че ще предизвикате фурор, добро впечатление и запомнящи се моменти в кулинарното пътешествие на всеки един ваш гост, независимо дали във вкъщи или в ресторанта ви. И тъй като за нас е важно да ви доставяме най-добрите решения за вашата модерна маса, освен иновативния дизайн в декорацията, съдовете, които сме избрали за вас, са изработени и посредством първокласна технология, за да издържат на всякакви механични предпоставки за увреждания.


Неизчерпаемо разнообразие, задоволяващо всеки вкус


Освен на автентичните декорации, съчетани с висококачествена изработка, може да разчитате и на огромното разнообразие в порцелановите съдове на Bonna, които от онлайн магазина на Модерна Mаса сме подбрали специално за вас. Стотиците предложения от турския производител са много пъстри, отличават се с нестандартни форми и цветове и са с разнообразни приложения - може да откриете плитки, дълбоки, малки, големи чинии, асиметрични, с борд; вариациите от форми при купите също ще ви изненадат приятно. Може да откриете също комплекти за сервиране на кафе - от чашка и чинийка, до каничка и захарничка. 


Купете кухненски аксесоари Bonna Porcelain на изгодни цени от Модерна Маса


Освен стотиците иновативни съдове за вашата маса, ние, от Модерна Mаса, сме  подбрали така, че пазарувайки с нас, да пестите с всяка покупка. Знаем колко е важно освен да задоволим потребностите ви от нестандартни и вдъхновяващи аксесоари за сервиране и хранене, те да бъдат и на изгодни цени. При нас те са гарантирани без да правим компромис с качеството! Уверете се сами, като разгледате предложенията за съдове от Bonna Porcelain в онлайн магазина на Модерна Mаса.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по