Bonna - Турция

Имаме удоволствието да ви представим висококачествен порцелан Bonna – чинии, плата, купи, чаши и сервизи за хранене, които ще придадат невероятна красота на Вашата маса.

 

Марката Bonna произвежда порцеланови изделия повече от 30 години насам. Изработвани в съседна Турция, чиниите и купите на Bonna са добре познати в над 75 страни в света. Известни са в HoReCa сектора, където се славят както със своя изящен дизайн, така и със своята издръжливост. Хотели и ресторанти от висок клас избират Bonna поради многобройните предимства на продуктите. Все повече малки домакинства, които търсят посуда от порцелан с високо качество, също се доверяват на марката.

 

Порцелан Bonna - Madera

 

Висококачествен порцелан Bonna - Madera

Порцелан Bonna - Cosmos Black 

 

Висококачествен порцелан Bonna Cosmos Black

Порцелан Bonna - Vasper Matt

 

 Висококачествен порцелан Bonna - Vasper Matt

Порцелан Bonna - Califf

 

Висококачествен порцелан Bonna - Cosmos Black

Порцелан Bonna - Alhambra

 

Висококачествен порцелан Bonna - Alhambra

Порцелан Bonna - Lapya Wood

 

Висококачествен порцелан Bonna - Lapya Wood

Порцелан Bonna - Patera

 

Висококачествен порцелан Bonna - Patera

 

Най-новото семейство продукти на Bonna – колекцията Envisio – предлага няколко серии, уникални по вид и изработка. Насладете се на Вашия обяд или вечеря в уютна и изискана атмосфера с  чиниите и купите от сериите Madera, Calif, Vasper, Alhambra, Patera, Cosmos Black и Lapya Wood. Всяка една серия комбинира цветовете по съвършен начин. Повърхността на продуктите създава идея за необятност и визуално чувство за нещо скъпоценно и мащабно. Всяка чиния е неповторима по свой собствен начин. Отделните дизайнерски елементи са добре съчетани и балансирани, така че да доставят удоволствие за очите. 

Всички продукти от марката Bonna се славят с няколко основни характеристики, които ги правят уникални.

  • Подсилените ръбове на чиниите и купите

Случвало ли ви се е да извадите старите сервизи за хранене и да установите, че те са поочукани. Това показва, че имате нужда от нови. Всички чинии и купи с марката Bonna са изключително устойчиви на счупване, включително и на отчупване по ръбовете. Идеята е да се проектират продукти, които да се използват години напред. Добре знаем, HoReCa сектора търси продукти с дълъг експлоатационен живот. Ето защо колекциите на Bonna се предлагат с доживотна гаранция за качество.

  • Устойчивост срещу надраскване

Порцелановите продукти Bonna се произвеждат от специални суровини, внасяни от цял свят. Целта е да се получи качествена и издръжлива продукция. Първокласните материали, от които са изработени продуктите, създават една устойчива повърхност, която не се надрасква при миене в съдомиялна машина и абразия, причинена от приборите за хранене.

  • Здравина при топлинно нагряване

Голяма част от продуктите на Bonna могат да се използват във фурна и микровълнова печка, тъй като издържат на високи температури. Нека не забравяме, че всъщност порцеланът е вид керамика…

  • Красив дизайн

Продуктите на Bonna са изработени, за да задоволят нуждите на HoReCa сектора. А вечерята в изискан ресторант предполага не само вкусна храна, а и впечатляваща обстановка, за да могат гостите на заведението да се насладят максимално. Като се започне от интериора и се стигне до посудата на масата – всичко трябва да бъде на ниво.

Майсторите готвачи в добрите ресторанти прекарват много време в разработването на ястия, които да са наслада за сетивата и да грабват вниманието на гостите още при сервиране. Чиниите и купите, в които се поднасят ястията, допълват майсторските творения. Bonna добре знае това и е разработила цял набор от колекции с продукти в различни цветове и форми. Компанията не спира да разнообразява предлаганите продукти, като се стреми към изделия с все по-интересен и иновативен дизайн.

 

Разгледайте всички продукти Bonna и изберете най-харесваните за вас.