Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Bormioli Rocco

Марка Bormioli Rocco e основана през 1825 г. в Италия, а днес предлага огромно разнообразие от стъклени кухненски съдове. Компанията разполага с 3 производствени предприятия, 2 ателиета за декорация, 6 търговски клона и 6 фирмени магазина. Bormioli Rocco изнася своите продукти в повече от 100 страни по света и представлява една от най-важните стъкларски фабрики на международния пазар.

Прочети още за "Bormioli Rocco"


Материали с високо качество

 

Специалният химичен състав на опалното стъкло на Bormioli Rocco е с характерен бял нюанс, който е идеален за съдове за хранене. Същността на материала осигурява чистота, хигиена, безопасност и 100% рециклируемост, за да се гарантира еко-устойчивост. Липсата на порьозност предотвратява абсорбирането на външни вещества, дори ако продуктът е леко натрошен, така че максимална хигиена е гарантирана.
Опално стъкло Bormioli Rocco се използва за създаване на декорирани съдове за хранене, които са предназначени за почистване в съдомиялна и подходящи за микровълнова. Процесът на закаляване осигурява висока устойчивост на механични натоварвания и често миене за продукти, които издържат по-дълго.
Star Glass е прозрачно и ултра чисто стъкло, благодарение на изключителния си химичен състав без съдържание на олово, което е напълно рециклируемо. Много ограниченото присъствие на примеси и цветови нюанси прави Star Glass на Bormioli Rocco сравним с кристала по отношение на яснотата, въпреки че е по-лек и практичен.

 

Здрави и устойчиви съдове за хранене и съхранение

 

Столчето е най-уязвимата на счупване част на чашите за вино и условията на интензивна употреба, допринасят за този риск. XLT е ексклузивна и иновативна технология, разработена от Bormioli Rocco за засилване на устойчивостта на столчето срещу най-честите причини за счупване като миене, удар и ежедневна употреба. XLT е невидим щит, който предпазва столчето от ожулвания, удължавайки живота на чашата за вино.
В продължение на повече от 50 години Bormioli Rocco създава и произвежда широка гама от продукти от закалено стъкло, които се славят с изключителна издръжливост и функционалност. Високото качество на продуктите може да задоволи потребителите и най-взискателните професионалисти в кетъринга.
Процесът на закаляване се състои в излагане на стъклото на термичен шок (продуктът се охлажда бързо от температура около 600° до стайна). Тази внезапна промяна в температурата позволява на молекулите да се съединят, осигурявайки на стъклото невероятна здравина, което е основата на глобални успех на Bormioli Rocco.

 

Разнообразие от безгранични цветове

 

Традиционната техника на Bormioli Rocco за създаване на цветно стъкло се крие в добавянето на изключителна комбинация от суровини към партидната смес, гарантираща абсолютна устойчивост на цвета за целия живот на продукта.
Цветът на стъклото е равномерен, тъй като всички суровини, включително багрилата, се разтопяват в една хомогенна смес.Така цветът се влива в съдове за хранене Bormioli Rocco.
Цветното стъкло е безопасно за храната, защото характеристиките му са идентични с тези на прозрачното. Дори цветните съдове от закалено стъкло са със същата здравина като безцветните.

 

Купете съдове за хранене Bormioli Rocco

 

Здравината на съдовете за хранене и съхранение, остава некомпрометирана дори след дългата им интензивна употреба и често миене. Bormioli Rocco е единствената марка, която предлага комбинация между устойчивост на използване и елегантност на формите, отговаряйки на всички изисквания за обслужване.
Доверете се на марката, защото Bormioli Rocco притежава всички необходими умения и опит, за да се доближи до потребителите и бизнеса, предлагайки здрава посуда за ежедневна употреба.
Купете съдове за хранене Bormioli Rocco на изгодна цена от нашия онлайн магазин.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по