Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Bredemaijer Group

За почитателите на предиобедната или следобедната закуска с приятели, Bredemeijer Group предлага специална селекция съдове за приготвяне и сервиране на чай, също за сервиране на коктейли и сладки изкушения. Колекциите съдове на германския бранд са специално разработени, за да задоволят феновете на гурме удоволствията, които ценят фините детайли не само в храната и напитките, но и в тяхното сервиране. В групата на Bredemeijer се включват още Leopold Vienna и Zilverstad, които предлагат решения от безкомпромисно качество и съчетаващи модерен и отличаващ се дизайн.
Луксозните брандове с различни европейски корени са обединени от красивото си, обширно и допълващо се портфолио, за да имате най-прекрасното изживяване в разточителни соарета с най-близките ви. И тъй като ние, от Модерна Маса, сме ценители на същите усещания, сме подбрали специално за вас селекции от най-доброто от тези марки.

Прочети още за "Bredemeijer Group"Иновативен дизайн с класически мотиви


Изтънчените сервизи и различни прибори за сервиране на кафе, чай, коктейли, сладкарски изделия и барбекю на брандовете от Bredemeijer Group съчетават духа на старото и новото в едно. Класическите и изчистени линии на съдовете и приборите носят усещане за непреходност и стил, който е универсален на всяка трапеза и независимо от повода – от традиционните семейни обеди през уикенда до отпразнуване на специален повод в по-изискана атмосфера. Това прави подбраното от Модерна Маса портфолио на Bredemeijer Group подходящо, както за частни домове, така и за ресторанти с иновативен и различен подход в обслужването на своите посетители.


Красота, в която високото качество е задължително


В Модерна Маса държим на изискаността и красотата в детайлите на селектираните от нас съдове и прибори за сервиране и хранене. Разбира се, качеството също е от съществено значение в нашия подбор. За нас е важно да предоставим двете в неделим съюз, защото знаем, че е важно и за вас, нашите клиенти. Артикулите, които може да разгледате в нашия онлайн магазин с марките Bredemeijer, Leopold Vienna и Zilverstad, съчетават в себе си изтънченост в направата си и висока технология на изработка, за да задоволят и най-капризния вкус, и най-критичното око. Така можем да ви гарантираме, че тези продукти ще устоят на времето и ще запазят чудесния си вид, дълго след като са се появили за пръв път на вашата трапеза.


Купи кухненски аксесоари Bredemeijer Group на изгодни цени от Модерна Маса


Вече ви обещахме, че може да ни се доверите за качеството. Освен това може да разчитате на Модерна Маса и за достъпни и изгодни цени, на които предлагаме нашата селекция кухненски аксесоари от Bredemeijer Group. При нас ще откриете най-добрите предложения от водещите световни марки на цените, които заслужавате. Така, пазарувайки от нас, вие пестите всеки път. Уверете се сами, като разгледате предложенията ни в онлайн магазина. Вижте кухненските аксесоари от Bredemeijer Group и поръчайте най-подходящите за вас!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по