Как да направим ръчна украса на стъклено бурканче за деня на жената

Как да направим ръчна украса на стъклено бурканче за деня на жената
7 март 2019

МАТЕРИАЛИ

 • Буркан Quattro Stagioni 500 мл – амфора
 • Любими цветя
 • Два цвята плат (например бял и лилав)
 • Конци за бродиране
 • Цветна пандела
 • Капсули за цветя
 • Хартия за строителство
 • Бял молив
 • Перфоратор
 • Ножица
 • Горещ силикон
 • Сухо лепило

Изрежете няколко сърца от белия плат. Нарежете конците за бродиране на няколко парчета. На гърба на всяко малко сърце прикрепете конец за бродиране с малко количество горещ силикон. Залепете сърцата на различна височина по бурканчето като използвате горещия силикон.

 

Украсете гърлото на буркана с избрана от вас пандела, а над нея омотайте конци за бродиране. Прикрепете нишките, които са залепени на гърба на сърцата, към украсата с панделата, така сякаш сърцата висят от гърлото на буркана.

 

Подгответе поздравителната картичка: изрежете малък правоъгълник със заоблени ръбове от строителна хартия. Перфорирайте я и след това напишете хубаво пожелание с белия молив. Украсете картичката с малко бели цветя и я прикрепете към буркана.

 

Поставете лилавия плат в буркана, така че да се скрият дръжките на цветята, които предварително трябва да са напоени в капсули за цветя.

 

Източник: Bormioli Rocco

Aко сте решили да се обзаведете с нови прибори е добре да знаете за какво да внимаваме и как да разберете колко са качествени.

прочети още

Няколко ценни идеи как да декорирате трапезата у дома и да направите дните вкъщи още по-приятни.

прочети още

Истинско удовлетворение е когато хладилникът у дома е добре организиран. Готвенето се превръща в наслада, ако лесно намираме всичко, което ни е необходимо за нашите ястия.

прочети още

Всяка напитка се нуждае от своята чаша, която да представи вкусовите и достойнствата ѝ по най-добрия и изразителен начин.

прочети още

За да изберем подходящи сервизи за хранене и да се насладим на хубава вечеря, трябва да съблюдаваме следните важни неща.

прочети още

Съвременната кухнята обикновено стои в центъра на цялото домакинство. На нея отдавна не гледаме само като на място, където да си приготвим храната. Дори ако не сме заклети кулинари, със сигурност бихме изпитвали удоволствие от...

прочети още

Бихте ли искали да подредите кухнята и трапезарията си със стил, без да изхарчите за това заплатата си? Има решение! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат.

прочети още

Интересни идеи, с който да придадете елегантен стил на коледната трапеза

прочети още

В навечерието на Новата 2020 - та година нашето желание е да зарадваме Вас – нашите клиентите с красив подарък, който да сложите с гордост на празничната си трапеза.

прочети още

Независимо дали се грижите за ежедневни или официални вечери, комплектите от прибори и чинии е инвестиция, която си струва да се обмисли

прочети още

Предлагаме ви няколко съвета как да декорирате масата в модерен стил

прочети още

Envisio е колекция, вдъхновена от последните технологични тенденции и съвременните представи за стил и дизайн.

прочети още

Идея за вкусен, лек и полезен обяд.

прочети още

Диня и просеко за един коктейл, който е истинска наслада.

прочети още

Италианската компания Bormioli Rocco произвежда стъкло от 1825 г. и знае всичко за този прекрасен материал. Той е инертен, хигиеничен и екологично устойчив!

прочети още

Разгледайте интересните идеи предлагани от Модерна Маса за декорация на вашата кухня в индустриален стил.

прочети още

Тази закуска е чудесна алтернатива за сутрините, в които нямате много време да закусвате вкъщи.

прочети още

Серията Frigoverre на италианския производител Bormioli Rocco e вечна, но има някои съвети за съхранение, които са важни.

прочети още