Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Буркани

Бурканите са универсални що се отнася до съхранение. В тях могат да се наливат течности, да се използват за съхраняване на храни и подправки, както и да се консервират хранителни продукти.
Те са предпочитани поради предимствата на трайността, която осигуряват и запазването на вкуса и аромата за дълго време.

Прочети още за "Буркани"

Освен това бурканите са с прозрачни стени, което позволява лесно да се ориентираме какво има в тях и бързо да открием това, което търсим. Те са чудесни за организиране на подправките в кухнята, запечатване на зимнината, временно съхранение на храна и течности, и други. Малките бурканчета също така са страхотен елемент за декорация.

 

Различни видове буркани

 

В Модерна маса ще откриете всякакви видове и разновидности на тези продукти. От буркани с винтови капачки, до такива с метален механизъм за затваряне и гумено уплътнение, за да прилепва капачката плътно към гърлото. Предлагат се херметични капаци, които да запечатат свежестта и да защитят качеството на вашите хранителни продукти, по-добре дори от кутиите ни за храна.

Последните са интелигентен избор при съхранение на подправки, защото предотвратяват контакт с въздуха. Използвайте буркани с метален механизъм и уплътнение, за да предотвратите проникването на влага и втвърдяване на сухите и прахообразни продукти в тях.

 

Всякаква форма и обем

 

В Модерна маса има буркани с всякаква форма, готови да поставите в тях каквото и да е. Те са здрави и лесни за етикетиране защото имат гладки стени. Ще откриете буркани с форма, подходяща за съхранение на всичко от мед, конфитюр, сухи подправки до бисквити, бонбони и други.
Имаме и буркани с различен обем - от няколко милилитра до няколко литра. По-малкия обем е подходящ, както за храни, така и за декоративна цел. По-големите буркани с обем от 2 до 4 литра мога да поберат големи количества течности и имат дебели стени. Както тези с малък, така и тези с голям обем са подходящи за консервиране на домашна продукция.

 

Стъклени буркани

 

Потребителите предпочитат стъклени опаковки защото са 100% рециклируеми. Освен това стъклото е непоресто и непропускливо, което означава, че няма взаимодействия между стъклените буркани и продуктите, което да повлияе на вкуса на храните и напитките. Модерна маса Ви предлага две невероятни колекции на италианския производител Bormioli Rocco - Quattro Stagioni и Fido.
Стъклени буркани Quattro Stagioni датират повече от 40 години, като се превръщат в символ на домашното консервиране. Идеални са за конфитюри, предястия и десерти. Стъклени буркани Fido се предлагат в много различни форми и размери. Подходящи са за консервиране на продукти, декориране на дома и сервиране на вкусни ястия.

 

Буркани на изгодна цена от Модерна Маса

 

Купете буркани онлайн от Модерна Маса, защото ние ви предлагаме конкурентни и рентабилни цени. Позволете на потребителите да видят богатия цвят на домашно приготвените и консервираните ви продукти като конфитюр, сладко, мед, зимнина и други

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по