Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Бутилки

Всекидневният прием на вода и течности съществено допринася за това да се чувствате и да изглеждате добре. Ако сте от този тип хора, за които хидратацията е важна, значи знаете колко е удобно да имате собствена бутилка, която да използвате където и когато пожелаете. Ако пък сте от онези хора, на които им е трудно да приемат необходимото количество вода, защото просто забравят, то може би е крайно време да се снабдите с бутилка, която да ви напомня.

Прочети още за "Бутилки"


Ние, от Модерна Маса, искаме пиенето на вода да е красиво и практично, затова сме ви подготвили селекция от бутилки, които да се превърнат във ваш неизменен другар, където и да се намирате.

 

Висококачествени и природосъобразни бутилки

 

Едно от най-големите предимства на това да притежавате бутилка за многократна употреба е, че е природосъобразно. Закупувайки бутилка от Модерна Маса, вие купувате продукт, който ще ви служи с години. Това означава, че няма да е необходимо да купувате всеки ден малки шишета за вода, които да изхвърляте веднага след употреба, защото вече ще разполагате с другар, който едновременно ще ви служи неуморно и ще ви помогне в борбата срещу замърсяването на планетата. Готино, нали?

За да ви служат дълго време, бутилките, които ще откриете в каталога на Модерна Маса, са изработени от висококачествени и издръжливи във времето материали. Макар и изработени от пластмаса, те не съдържат опасния Бисфенол А, което ги прави подходящи за дългосрочна употреба.

 

Бутилки от Модерна Маса - красота и мултифункционалност

 

Шишетата за многократна употреба набират все по-голяма популярност. Разнообразието от дизайни ги прави привлекателни както за малки, така и за големи. Ние сме се погрижили да ви предоставим избор от бутилки, които се различават както по дизайн и форма, така и по цветови комбинации. Вече можете да изберете своята бутилка, така че да се съчетае с цвета на дамската ви чанта, или пък с цветовете на спортната ви раница.

В зависимост от вашите нужди, в Модерна Маса можете да откриете бутилки с различна вместимост. За разлики от тежките стъклени шишета, бутилките от пластмаса без Бисфенол А са леки, компактни и удобни за носене през целия ден, дори и на големи разстояния.

Шишетата можете да пълните както с вода, така и с фрешове от свежи плодове или пък здравословни смутита - избора оставяме на вас.

Ако търсите алтернатива на бутилките на Модерна Маса, разгледайте нашите буркани и термоси.

 

Купете бутилки на изгодни цени от Модерна Маса

 

За да задоволим нуждите ви, ние, от Модерна Маса, подбираме продуктите си само от доказали се световни производители. А с политиката ни за бърза доставка ще се постараем да се сдобиете с ваша собствена бутилка в най-кратки срокове, след направена поръчка.

Разгледайте нашите предложения и изберете шише според нуждите си от Модерна Маса още днес.

 
Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по