Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чанти за храна

Няма нищо по-съкрушително от това да ви се налага да се разделите с любимата храна, защото се е развалила. Ето защо, за да запазите вкуса и аромата ѝ за възможно най-дълго време, е нужно да използвате чанта за храна. С помощта на своите термоизолиращи материали тя гарантира чисто и сигурно пренасяне на всякакви продукти, без опасност от изсипване, протичане и разваляне.

Прочети още за "Чанти за храна"


Разгледайте нашата колекция от чанти за храна, избрани специално за вас.

 

Перфектни за пренасяне и съхраняване на храна

 

Здравословното хранене и предварителното планиране на яденето са много по-достъпни, когато храната е запазена свежа за по-дълго време. По този начин можете да помислите както за себе си, така и за любимите си хора дори когато не сте около тях. Използвайки чанта за детска храна например, можете спокойно да подготвите обяда на вашия малчуган и да сте сигурни, че ще го изяде топъл. А ако тепърва започвате с разходките на вашето бебе, е особено наложително да използвате чанти за бебешка храна, за да поддържате температурата на млякото му.

Нашите термо чанти за храна съхраняват храната точно такава, каквато сте я прибрали. Освен това, те са изключително плътни и здрави, което ги прави идеални за склонни към разваляне храни или пък за нехранителни продукти, които искате да предпазите от бактерии. А за да подсигурите напълно свежестта на вашата храна, Модерна Маса препоръчва да използвате и кутии за храна, които да държите в чантата.

 

Практични и компактни чанти за храна

 

Една чанта за храна поема всекидневните нужди за съхранение и пренасяне на хранителни продукти на работа и е удобство за разходки, почивки и пътувания. Важно е тя да бъде удобна за носене и да заема минимално място. За ваше най-голямо удобство нашите чанти за храна са леки и повечето от тях имат дръжки, които осигуряват стабилност и сигурност при движение. Техните вътрешни джобове ги правят по-леснодостъпни и гарантират повече сигурност при вървене и пътуване, както и лесно почистване.

Ние, от Модерна Маса, разполагаме с разнообразие от термо чанти за храна с различни размери и вместимости, за да отговорим подобаващо на вашите нужди.

 

Чанти за храна на добри цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, подбираме за вас висококачествени продукти, които отговарят на стандартите за екологична устойчивост, като гарантираме чистота и добра хигиена. Държим да получите поръчките си във възможно най-кратък срок, затова спазваме политика за удобна и бърза доставка.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по