Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чаши за алкохол

Чашите за алкохол могат да направят напитките още по-добри, като подчертаят вкуса и аромата на най-добрите ви екземпляри. Те са идеалният завършек на всяка маса, за да постигнете точния вид, който търсите. Така че да изберете правилните е от съществено значение. За щастие, нашата огромна гама от стъклария има всичко необходимо, за да извлечете най-доброто от менюто си с напитки.

Прочети още за "Чаши за алкохол"


От чаши за алкохол, които са достатъчно здрави, за да издържат ежедневна употреба, до такива за вино и шампанско, които са стилни и изящни. Създадена с оглед на нуждите на ресторанти, заведения и кафенета, цялата предлагана стъклария осигурява дълготрайна употреба, независимо колко гости обслужвате. И с огромна гама от стилове, форми и материали, в които се предлагат, нашите решения отговарят на всяка нужда. Наздраве за това!

Чаши за всякакъв вид алкохолни напитки

 

Модерна Маса е вашата дестинация, където ще откриете богата селекция от висококачествени и достъпни чаши за алкохол - идеални за ежедневна употреба, дегустации на вина и тържества. Разполагаме с всичко, от което се нуждаете, включително чаши за коктейли, уиски, вино и всякакъв друг алкохол. Ако сте любители на светлото и тъмното пиво, поддържаме голям асортимент от халби за бира. Предлагаме ви необходимата стъклария за поднасяне на различни видове алкохолни напитки, за да се насладите на всяка глътка.

Богат избор от форми, обем и материали

 

Вдигнете наздравица с любимото си вино в красива стъклена чаша или чаша от Бохемия кристал. Независимо дали предпочитате червено или бяло вино, ние предлагаме асортимент от уникално оформени кристални чаши за алкохол със столче. За съвременен поглед върху класическата стъклария, разгледайте нашите чаши без столче, подходящи за всякакъв вид твърд алкохол, като тези за уиски и коняк. Пийте бира от халби с вместимост от 500 до 1000 милилитра.

Чаши за алкохол на изгодна цена в онлайн магазин Модерна Маса

 

Щастливи сме да ви предложим най-новите и най-красивите чаши за алкохол, при това на изгодни цени. От нас можете да закупите онлайн висококачествена стъклария за сервиране на алкохолни напитки. Без значение дали сте тип заведение, бар или уникален нов ресторант, ние имаме перфектните чаши за алкохол за вас.Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по