Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чаши, кани и бутилки

 

Всяка любима напитка заслужава да бъде поднесена с финес. Тук идват на помощ стилните чаши, кани и бутилки, изработени от висококачествено стъкло. В секцията ви очакват модерни съдове в широка гама от цветове, размери, а разнообразието от форми е неизмеримо. Ще откриете чаши за вода с много интересни форми, чашите за безалкохолно впечатляват със своята класическа изработка и традиционни шарки. Ако пък сте фенове на коктейлите, за вас има специални чаши за коктейлни напитки, които са досущ, като тези в любимото ви заведение.
Прочети още за "Чаши, кани и бутилки"

 

Стилни и висококачествени чаши, кани и бутилки

 
За любителите на спокойната атмосфера сме подбрали разкошни чаши за чай и кафе, които да допълнят следобедната почивка прекарана с любимата книга. За да има къде да съхранявате вкусният сок или пречистената вода, се сдобийте с една стъклена бутилка, която да предпази напитката от външни влияния. Всяко алкохолно питие трябва да бъде съхранявано по-най добрия начин. С модерните бутилки за уиски и кани за вино можете да постигнете това. Като стана въпрос за алкохолни напитки, те не само трябва да се съхраняват правилно, но и да се пият със стил. Тук идва ред и на луксозните чаши за уиски, чаши за ракия, красивите чаши за вино и чаши за бира. Невероятните чаши за шампанско пък ще направят празника Ви незабравим. В каталога имате възможността да се насладите и на порцеланови канички и чаши. Тях трябва да ги видите, няма как да опишем с думи такава красота. Много подходящи са за подарък на любим човек, а дори за двама, тъй като разполагаме и с комплекти изящни, порцеланови съдове.
 

Луксозни марки чаши, кани и бутилки 

 

Очакват ви наливни съдове от Италия, Франция, Англия и други европейски страни, доказали се в сферата на производството. Някои от марките, на които ще станете свидетели са Duralex, Bormioli Rocco, Churchill, Bohemia Crystalite, Bohemia Crystalex и други луксозни марки. Всички продукти в онлайн магазин ''Модерна маса'' са със световно качество и стандарт на изработка.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по