Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чаши за ракия

Детайлите около подредбата на една маса могат да говорят много за вас като домакин. Зарадвайте себе и вашите гости, като помислите за всичко и ги посрещнете с една изцяло завършена маса. Чашите за ракия са именно един от тези детайли, защото какво е един български празник без сервирана на масата ракия, която да допринесе за цялостното настроение на всички присъстващи?

 

Прочети още за "Чаши за ракия"


В зависимост от това какво послание искате да предадете на вашите гости, можете да избирате от голямо разнообразие от луксозни чаши за ракия. Една чаша за ракия със столче, подобно на чашите за коняк и бренди, остава усещането за изтънченост и автентичност, докато предложенията ни за чаши без столче носят духа на модернизма и съвременността.

 

Висококачествени кристални чаши за ракия

 

За изработката на красивите чаши за ракия, които предлагаме в нашия онлайн магазин, са използвани висококачествени здрави и издръжливи във времето стъклени материали с европейско качество. В самата изработка е вложена много креативност и изобретателност, като тя е смесица от съвременни технологии, съвместими с традициите и личния опит на множество поколения от специалисти.

За почитателите на изтънчения вкус сме подготвили голямо разнообразие от кристални чаши за ракия Бохемия, за чието производство се използва кристалин и кристалекс. Материали, които се характеризират със здравина, прозрачност и неподръжаема изисканост. Звукът от наздравиците с такова фино стъкло ще са истинско удоволствие, а насладата от всяка глътка е гарантирана, когато използвате кристални чаши за ракия със столче.

 

Богато разнообразие от форми и дизайни

 

Когато става въпрос за дизайни на чаши за ракия, най-важното нещо, което трябва да се обмисли, е дали искате чаши за ракия на столче, или не. Избирайки чаша за ракия със столче, вие се спирате на класическа визия, отличаваща се с изискано излъчване и чувство за аристократичност.

В нашия каталог обаче може да откриете както класически варианти, така и чаши за ракия със столче, които се характеризират с интересни геометрични форми, които разчупват класиката през призмата на модернизма. Предложенията за чаши без столче пък могат да бъдат страхотен вариант за любителите на съвременното излъчване.

Изчистени дизайни с класически или разчупени форми, дизайни с различни флорални декорации, или пък кристални чаши за ракия, декорирани с платинен кант са само част от предложенията, които да ви очароват от пръв поглед.

 

Чаши за ракия на изгодни цени от Модерна Маса

 

Богатото разнообразие от продукти прави нашите луксозни чаши за ракия подходящи за оборудване както на семейната трапеза, така и на барове и ресторанти. Ние, от Модерна Маса, избираме продукти, чиито материали отговарят на стандартите за екологична устойчивост и всичко това на достъпни и атрактивни цени.

Чаши за ракия - цена, качество и бърза доставка от Модерна Маса. Разгледайте нашите предложения и изберете правилната за вас чаша за ракия със столче (или без) още днес.

 
Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по