Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чаши за коктейл

Коктейлни чаши са първото нещо, за което много хора се сещат, когато става дума за барово оборудване. Модерна Маса предлага толкова богато разнообразие от различни модели и форми, че за нула време ще намерите тези, според Вашите нужди. Класическият дизайн представлява обърнат конус, който може да бъде с различен обем.

 

Прочети още за "Чаши за коктейл"

Употребата е свързана със сервирането на смес от няколко вида алкохолни питиета. Формата се определя от факта, че всички традиционни коктейли притежават интересни аромати. Тя позволява на носа Ви да се доближи близо до повърхността на напитката и да се насладите на нейния аромат. Това подобрява възприятието на вкуса и носи наслада от консумацията.

 

Основни видове чаши за коктейли 

 

Трябва да познавате основните видове, независимо дали организирате парти за приятели или отваряте свой собствен бар. За разлика от останалите чаши за алкохол, тези за коктейли се предлагат в изключително разнообразни форми. Моделите с широк ръб са идеални за отпиване на силно алкохолни питиета. Високите варианти са предназначени за смесване на напитки и също така оставят много допълнително място за лед. Изборът на подходящата не е свързан само с презентацията, но и с вкуса. Всички коктейлни чаши могат основно да бъдат разделени на два вида:

 

  • За маргарита

Специално проектирани за питиета на основата на текила. Малко по-големи от тези за мартини. Високо столче и ръб покрит със сол са нещата, по които се разпознават. Използвайте дори като съд за поднасяне на охладен десерт.

 

  • За мартини

Това е типичният представител, в който се сервират и редица други алкохолни питиета. Дизайнът е подходящ за поднасяне на Cosmopolitan, Manhattan или Sidecar. 

 

Стъклени чаши за коктейли 

 

Ако се опитвате да попълните колекция от барово оборудване от нулата, тогава трябва да разгледате различни комплекти стъклени модели. Предлаганите от нас комплекти са съставени от различен брой, видове и размери коктейлни чашки. Стъклото е за предпочитане по ред причини. Прозрачната му структура изкарва на показ цялото съдържанеи на течността в съда пред очите Ви. Това е важно, тъй като коктейлите често са многослойни, направени от различни алкохоли с различен цвят. Това въздейства на сетивата, усилвайки въздействието при консумация. Стъклото е здраво и търпи температурни промени топло / студено. Измиването на стъклени съдове в миялна машина е лесно. Не на последно място, цената на стъклени продукти не е висока, поради което са предпочитани за заведения и барове.

 

Чаши за коктейли на добри цени 

 

Представяте си как се отпускате на удобна мебел и си почивате с коктейл в ръка? Организирате събиране с всички Ваши приятели и семейство? Планирате стартиране на бизнес като откриете собствен бар? Чаши за коктейл са това, от което имате нужда! В Модерна Маса ще откриете страхотни модели за маргарита, мартини, ликьор и други при това на изгодна цена. На разположение са комплекти с различни форми и вид, а също така и единични бройки, за да направите своя собствена колекция. Ние имаме варианти, които са подходящи за сервиране на всяка рецепта. Изберете от нашата широка гама на достъпни цени. С богатият асортимент предлаган от Модерна Маса може да намерите всичко необходимо зи да сътворите една наистина спираща дъха визия. Ако търсите нещо малко по-различно, ние разполагаме също с такива за бира, вино, уиски, шампанско и безалкохолно. Всичко това ще откриете в категория “Чаши, кани и бутилки”.Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по