Чаши за шампанско

Чашите за шампанско от най-високо качество се характеризират с широк набор от различни свойства. Обемът им трябва да бъде пропорционално съобразен с интензивността на вкуса и сложността на пенливата напитка.
Стъклените чаши за шампаско от най-висок стандарт са направени от тънко качествено стъкло и най-важното: отличават се с гладък ръб, а не с яка, която често се среща при по-евтините варианти. Природата на самото стъкло сама по себе си също влияе върху насладата от питието: в кристалните с високо качество, шампанското е с доста по-интензивен и ясен аромат, отколкото би било в чаша от евтино стъкло.

Не на последно място, една добра чаша за шампанско трябва да има естетичен и приятен външен вид, защото както добре знаете, освен чрез вкусовите си рецептори, ние възприемаме и консумираме и с очите си. За това ние от Модерна Маса сме се погрижили да ви предложим един наистина широк асортимент чаши за шампанско произведени от материали най - висок клас. Разгледайте нашите предложения и изберете най - подходящото за вас!

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по