Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чаши за вино

 

Изсипете любимото си червено, бяло и розе в стилни чаши за вино от Модерна Маса. Нашите предложения осигуряват шикозна презентация на напитката, по време на забавни събития или като допълнение на вечерята Ви в края на деня. Предлагаме подходящи модели кристални и стъклени чаши за всички сортове, за да се разкрият отчетливите аромати на каберне, шампанско и други сортове.

 

Прочети още за " Чаши за вино"

 
Използвайте вариант без столче когато планирате по-небрежна обстановка. Можете да избирате от комплекти или да вземете единични бройки, за да създадете своя собствена колекция. Модерна Маса предлага множество размери и форми. Те са част от продуктовата гама на водещи европейски производители като Bormioli Rocco или Bohemia. С разнообразието от комплекти и индивидуални бройки, консумирането на тази вълшебна напитка ще бъде още по-приятно.

Чаши за червено вино 

 

Вие сте сте ценител и обичате да дегустирате различни сортове или сте само любил, който се наслаждава на питието? И в двата случая Ви трябват чаши за червено вино. Чудесни са да ги имате под ръка когато посрещате гости или пийвате една чашка в края на деня. Можете да ги използвате за всякакъв повод, рожден ден, празник или просто така. Има толкова много цветове, красиви шарки и уникални дизайни, от които да избирате. Има два основни вида чаши за червено вино, за Бордо и за Бургунди. Ако алкохолното съдържание е по-високо, модел Бордо са точно това, от което се нуждаете. Те са оформени така, че течността да отиде в задната част на езика при отпиване. За по-леките винени напитки, Бургунди са най-добри поради по-голямата площ на гърлото, за завихряне и изграждане на аромат.

 

Чаши за бяло вино 

 

Знаете ли, че тези съдове са създадени със специална форма, за да подобрят ароматите и вкуса? Ето защо всички чаши за бяло вино са оформени по различен начин от тези за червено вино. Те са проектирани да бъдат по-издължени, U-образни, за да помогнат на течността да поддържа по-хладна температура, като все още позволява освобождаването на ароматите. Вашите основни възможности за избор, когато става въпрос за стила, са традиционен или съвременен. Традиционните са по-склонни към U-образна форма и имат класически, елегантен вид. Модерните се разграничават от традиционната форма, чрез по остри линии, различна височина на столчето и уникален дизайн. В Модерна Маса предлагаме разнообразие от стилове, материали и цветове, и с радост ще Ви помогнем да вземете решение.

 

Кристални чаши за вино 

 

Покупката на кристални чаши за вино е добра инвестиция, ако купувате скъпи бутилки вино и държите да се насладите на вкуса и аромата, които предлагат. Дори и евтините питиета имат по-добър вкус в тях. Също така техният дизайн придава повече стил и класа при сервиране. Предимствата на кристала е способността му да се изработват съдове с тънки стени. Ръбът също може да бъде доста тънък, но в същото врем изключително здрав. Кристалът пречупва светлината и създава невероятен визуален ефект. Материалът е не само издръжлив, но позволява почистване в съдомиялна. Не че някога бихте рискували, но ако решите знайте, че ресторантите го правят, така че и Вие можете!

 

Бохемия кристал 

 

Чаши за вино Бохемия Кристал са сред най-предпочитаните за официални поводи и събития, като сватбени ритуали и други. Продуктите на Bohemia притежават лукс, качество, изтънченост и елегантност, при това на достъпна цена. Марката гарантира за качествената изработка, а фабриките фабриките са познати в целия свят. Тя е лидер в производството на изделия от кристал. Bohemia Crystal предлага фино изработена стъклария в чист и прост стил. Формите са уникални, а продуктите ще превърнат всяко събитие в нещо грандиозно. Купете Бохемия Кристал, защото това е инвестиция, която се отплаща с времето. Модерна Маса предлага разнообразие от стъклени чаши за червено вино, чаши за бяло вино и за шампанско продукти, вариращи от скъп кристал, кристалит и кристалин. Всичко това ще откриете в категория “Чаши, кани и бутилки”.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по