Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чайници

Предоставени на българския потребител от Модерна Маса, висококачествените чайници и порцеланови кани са не само нещо, което ще бъде акцент на масата във вашия дом, но и ще оправдае очакванията ви за качество и практичност. Материалите, от които са изработени, са се доказали във времето и са дълготрайни. Предлагат се различни модели според фирмата производител, обема и материала, от който са изработени.

Прочети още за "Чайници"


Практичност и качество на материала


Чайниците от порцелан, борисиликатно стъкло и инокс са красив акцент на всяка маса. Какво по- хубаво от горещия чайник, вдигащ пара - символ на домашния уют и топли спомени? Задържат топлината на горещата течност за по-дълго време, благодарение на плътните си стени. Със загряващо устройство, порцелановата кана е практичен съд, благодарение на който може да се насладите на ароматен чай по всяко време. С изчистения си дизайн, тя се вписва във всеки повод и събитие, за да краси модерната маса на всеки дом, независимо дали сте със семейството или със скъпи гости. Издръжливостта на бронирано стъкло и ползата му за околната среда прави каната качествена и с дълъг живот. Неръждаемата стомана, или инокса, се е доказала във времето като един от най-устойчивите материали за изработка на съдове за дома.

За да се насладите истински на ароматната напитка е редно да разполагате с подходящи съдове. Разгледайте нашите сервизи за чай и направете най-подходящия за вас избор. Гарантираме, че ще откриете това, което търсите.


Здравина


Стъклените чайници на Kuchenprofi и Nerthus, са не само с красива изработка, но и качество, което позволява на водата с висока температура да се съхрани такава през целия ден. Дръжките им са хромирани, а филтрите и капакът са от неръждаема стомана. Боросиликатното стъкло е много по-издръжливо на високи температури от обикновеното, съдовете изработени от този тип материал са термоустойчиви. Боросиликатно стъкло е много по-здраво, като се отличава и с редица други качества. То е много по-висок клас качество, като това допринася и за нашето лично здраве. Не прави реакция със съдържанието поставено вътре. Също така е издръжливо на всякакъв вид химикали и киселини, допринася за околната среда, като гарантира с качество и здравина във времето.

Въпреки че е прочут с крехкостта и финеса си, порцеланът е изключително здрав и не бива да се подценява в това отношение. Не пропуска топлина и влага, не се чупи лесно, като редица други материали.

Иноксовите чайници, или по-познати като чайници от неръждаема стомана, могат да бъдат управлявани с една ръка, подходящи за всички източници на топлина. Дизайнът е изчистен, а повърхността е гланцирана. Благодарение на материала от който са изработени, чайниците са с устойчивост от корозия.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по