Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чинии от опал

Всички модели чинии от опал, които ще намерите на сайта ни, са направени от подсилен синтетичен материал. Всеки един артикул от серията устоява на продължителна употреба в различни условия, както и при ниски и високи температури с голяма разлика в амплитудата.

Прочети още за "Чинии от опал"

Като усещане и физически характеристики на артикулите, чиниите, направени от опал, се доближават най-много до стъклените чинии.

Разликата е в това, че опалът е значително подсилен и закален - това добавя несравнима устойчивост на температурни амплитуди, когато го сравняваме с чинии, изработени от обикновено стъкло.


Предимства на чиниите от опал/аркопал


Освен отличаващата се устойчивост на крайно ниски и високи температури, опалът и аркопалa притежават редица други конкурентни качества, които да добавят стойност на посудата във вашия дом или публично заведение.


Лесно почистване


Лепнещи храни, мазнини и други остатъчни органични материали по чинии, изработени от опал, се отстраняват значително по-лесно отколкото при съдове, изработени от алтернативи на опала.

Това улеснява значително членовете на домакинството при измиване на съдовете след тежък работен ден. Също така, работата на ресторантите, използващи чинии от опал, става значително по-ефективна, когато мръсната посуда трябва бързо да бъде приведена в състояние за бърза, репетитивна употреба.


Не задържа микроорганизми


Опалът е известен с това, че предоставя до 100% хигиеничност, като не задържа вредни за тялото микроорганизми. Така можете да бъдете спокойни да използвате вашите чинии от опал веднага след съхранение, без предварителна нужда от изплакване преди това. У дома, това значително повишава комфорта, а в заведения забързва дори цялостния процес по обслужване на вашите клиенти.

Лесно съхранение


Повишената дуракоустойчивост на чиниите от опал дава възможност да се работи с посудата в динамична среда, където допускането на грешки не ви коства загуба на съд. Леки удари, изтървания от ниско и други ежедневни грешки при обслужване в заведения за хранене, обикновено прекратяват жизнения цикъл на повечето видове чинии. Изработените от опал обаче успяват да запазят своя интегритет, дори след допускането на леки грешки при употреба.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по