Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Чинии от закалено стъкло

Модерна Маса предлага на своите клиенти разнообразни модели чинии от закалено стъкло, които да ви служат през годините, в които ще бъдат използвани като посуда у дома или в ресторанта ви.

Наричано още темперирано стъкло, това е материал, изключително подходящ за изработката на чинии в различни форми и размери. При изработката на закалено стъкло се извършва специализирана обработка с топлина на флоатно стъкло.

Прочети още за "Чинии от закалено стъкло"

Полирането на стъклото следва след процес на закаляване, което придава допълнителна здравина на материала, от който се произвеждат чиниите ни от закалено стъкло, което ги различава от стъклените чинии, които предлагаме.

Нагряването на стъклото, по време на процеса по закаляване, достига до 600°C, след което последва рязко излагане на ниска температура, чрез охлаждане с въздух.

Следите от закаляване на стъклото могат да се видят с просто око, след излагане на поляризирана светлина.


Разновидност на модели чинии от закалено стъкло


Всички чинии за хранене в сайта ни притежават богата гама от модели. Чиниите от закалено стъкло със сигурност не са изключение в този аспект. Тук можете да намерите всичко, от което се нуждаете за вашия дом или заведение.


Подложни чинии от закалено стъкло


Моделите подложни чинии, които предлагаме са предимно в размер с диаметър около 32 см. Вършат чудесна работа като декорация върху масата, преди да бъдат сервирани първите ястия.

При употреба на подходящи прибори и орнаменти, подложната чиния допълва декорацията на всяка модерна маса и поражда чувство за очакване преди сервирането на мечтаното ястие.


Овални плата от закалено стъкло


Овалните плата, изработени от закалено стъкло, са много удобни за употреба, когато трябва бързо да се сервират дребни десерти, както и разядки. Устойчиви са на дългогодишна употреба, при по-тежки условия в заведения за хранене, а дизайнът им ги прави супер подходящи за кетъринг при изискани събития.


Стойки от закалено стъкло


Сервирането на десерти във височина е по-стилно и изискано от всякога, когато използвате правилната стойка за целта. Стойките от закалено стъкло на Модерна Маса са лесни за носене и в същото време могат да поемат тежестта на храната, която е поставено върху тях.


Чинии за основни ястия от закалено стъкло


Основните ястия понякога са по-големи отколкото предполагаме. В тези случаи, употребата на чинии от закалено стъкло оправдава напълно средствата. Ако имате нужда от подсилени чинии за сервиране на големи порции и това е процес, който се извършва многократно всеки ден, използвайте някой от нашите модели.


Десертни чинии от закалено стъкло


Десертите изглеждат още по-добре, когато се сервират в красиви десертни чинии. Моделите от закалено стъкло, които Модерна Маса предлага, са точно такива.

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по