Чинии за хранене

Нашите чинии за хранене украсяват трапезната маса с изблици на цветове, изчистени линии, богати шарки, съвременен дизайн. Те са подходящи за Вашия дом, ресторант или хотел.

 

Посудата е изработена от висококачествени материали, за да осигури дългогодишна употреба. Предложенията ни включват продукти на водещи марки на пазара, като Bormioli Rocco, Duralex, Churchill и Bonna.

 

Прочети още за "Чинии и купи"

 

Изработката е съобразена с изискванията за хигиеничност и безопасност, като не отделят вредни вещества при допир с храна. Домакинските съдове се открояват с различни дизайни, форми и цветове.

 

Разполагаме с множество ексклузивни чинии за паста, супа, салата и пица, така и с купи и плата. Разгледайте нашата колекция и изберете най-подходящите за Вашата трапеза.

 

Порцеланови чинии 

 

Порцелановите съдове са класически, но стилен избор, който е подходящ за всеки бизнес, независимо дали притежавате ресторант, банкетна зала или кетъринг компания. Те са удачни както за ежедневна употреба, така и за специални случаи.

 

Ние предлагаме посуда в разнообразни цветове, включително бяло, синьо, черно и слонова кост, за да се координират тези елементи с декора или цветовата схема на Вашия интериор.

 

Ще намерите порцеланови чинии в най-различни форми, включително кръгли, квадратни, правоъгълни и овални. Порцеланът е материал, който отговаря на изискванията, дори на най-натоварените кухни.

 

Керамични чинии 

 

Друг вид съдове за сервиране са керамичните. Тези изделия за много трайни, тъй като се изпичат при висока температура и се добавя стъкловиден материал за здравина.

 

Керамичните съдове за хранене са по-дебели от порцелановите и притежават матирана текстура. Те са удачни за ежедневна употреба и са лесни за поддръжка.

 

Могат да се слагат в микровълнова, съдомиялна, фурна и фризер. Не трябва обаче да се излагат на внезапни или екстремни температурни промени. При нас ще откриете също керамични купички и различни плата.

 

Купи 

 

Отминаха дните, когато купите се използваха само за супа или зърнени храни. В наши дни слагаме всякакви неща в тях, които някога досега не сме, от поширани яйца до смутита.

 

Всъщност купите са толкова обичани, че понякога се използват за ястия, които по принцип не се сервират в този съд.

 

Съвременното правило за поднасяне на храна е: “Когато се съмнявате, сложете го в купа”. Много храни са по-вкусни, когато са поднесени в подобен съд.

 

Освен това много ястия изглеждат по-добре отколкото на плоска повърхност, защото се вижда само горната им част.

 

В Модерна Маса има всякакви по форма, размер и обем купи. При нас ще откриете порцеланови купи за салата, супа, десерт, купички за ядки и сосове.

 

Луксозни чинии и купи 

 

Ще Ви изложим плюсовете от това, да имате луксозни съдове за хранене. Вие преценете кои ще паснат най-добре на Вашата кухня.

 

Супата е наше традиционно ястие или предястие, което е по-апетитно, когато е поднесено в изящна купа или дълбока чиния. Те са с различни цветове и шарки и с един по-обстоен подбор, можете да съчетаете сервиза за хранене с цвета и дизайна на Вашият дом.

 

Всяка страхотна вечеря завършва с десерт. А ако сервирате сладкиша в красиво декорирано кристално плато, със сигурност няма да остане нищо от него. Така и Вие ще сте доволни и семейството Ви също!

Филтри
Марки
Материал
Вид продукт
Серия
Цвят
Цена
Подреди по
Подреди по