Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Churchill

Марката Churchill е нарицателно за класика и изтънченост в производството на порцеланови изделия. Създаден през 1795 г., Churchill е бранд с изградени солидни традиции и разпознаваем, но неподправен стил. Като една от водещите световни марки в производството на сервизи за храна, Churchill има дълга история в произвеждането на продукти от най-високо качество в ресторантьорската индустрия. Фабриката, разположена в сърцето на Англия, не спира своето развитие, откакто е създадена, изграждайки добра репутация на надежден, иновативен и сигурен партньор в доставянето на качествени порцеланови съдове, като чинии, купи, чаши и чайници.
Churchill използва съчетанието от опита в дългия професионален път с иновация и прегръщане на последните технологични течения, което налага марката като глобален лидер в направата на сервизи за храна и напитки.

Прочети още за "Churchill"Английска традиция от над 2 века във всеки детайл


Churchill е бранд, който е символ на изтънченото английско сервиране, а ние, от Модерна Маса, сме се спрели на марката именно, за да можем да ви го предложим. Характерните шарки на флорални мотиви или на типичните за Острова пасторални гледки са запазена марка на производителя - неща, които все ни вдъхновяват да присъединим Churchill към красивите и изискани колекции от съдове в онлайн магазина ни. Ако сте почитатели на английската традиция, която съчетава в себе си романтични нотки и изисканост, то те са подбрани точно за вас от Модерна Маса. Линиите са изчистени и непреходни, но вкарват и щипка традиционализъм на вашата трапеза.


Здравина на световно ниво


Здравината не е нещо, с което да правим компромис. Именно затова в онлайн магазина на Модерна Маса ще откриете висококачествените продукти на световния лидер в производство на порцеланови изделия Churchill. Многовековната традиция на бранда е довела до най-високото качество, на което той е способен. Това му отрежда едно от челните места на световната сцена при сервизите за храна и напитки, превръща го в една от най-разпознаваемите марки и е част от висококачествените сервизи за хранене, които Модерна Маса ви предлага.


Купи кухненски аксесоари Churchill на изгодни цени от Модерна Маса


Ние, от Модерна Маса, сме тук да ви предложим качество и традиция на посудата за вашата трапеза, но и достъпни цени, на които можете да си ги осигурите. Затова продуктите на Churchill при нас ще откриете изгодно – предложение, на което трудно ще устоите. Може да се уверите сами, като отворите нашия онлайн магазин. Разгледайте в него предложенията, които сме подбрали специално за вас. Пазарувайте сега от Модерна Маса!

Филтри
Марки
Цена