Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Cilio

Cilio e марка за висококачествени принадлежности и кухненски аксесоари, съчетаващи вечен дизайн и висока функционалност. Производителят полага много грижи, използва фини материали, дизайнерско виждане, майсторство и отлична изработка, за да съчетае полезното с красивото. Непрекъснатото развитие, иновациите и разширяването на асортимента от продукти помагат на марката да се утвърди на пазара.

Прочети още за "Cilio"

През 2008 г. Cilio представи изцяло нова гама мелнички за сол и черен пипер. Колекцията се отличава с класически и необичаен дизайн от различни материали. От основаването си през 1993 г. до днес компанията се придържа към най-високите стандарти за качество, дизайн и функционалност и създава богата продуктова гама от кухненски аксесоари и принадлежности.


Обширна продуктова гама от кухненски аксесоари


Линията продукти Cilio в Модерна Маса обхваща разнообразие от висококачествени аксесоари за маса и принадлежности за сервиране. При нас ще откриете керамични чаши, комплекти за мляко и кафе и други. Ако търсите артикули, които притежават красив, естетически дизайн, сте на правилното място. Нашите настолни комплекти за шоколадово фондю Cilio улесняват насладата от похапване на ягоди, покрити с шоколад, и други

лакомства.
Професионалните цитрус преси са чудесно допълнение за вашата кухня, което прави изстискването на пресни соковете от цитрусови плодове лесно, с малко усилия. В Модерна Маса има разнообразни комплекти и кошници за пикник Cilio, които се предлагат в различни размери в зависимост от вашите нужди.


Професионална изработка и висококачествени материали


Продуктите на Cilio се произвеждат спрямо изключително високи стандарти за качество, за да бъдат и здрави и да ви служат през следващите години. Компанията отделя необходимото времето за обучението и старание за разработването на страхотни дървени и керамични продукти за домашна употреба, достъпни на добри цени.

Други от тях са предвидени за употреба на открито, като кошниците за пикник, и да поддържат горещите и студени течности изолирани, като термосите. Всички аксесоари и принадлежности Cilio са професионално изработени, с подходящата грижа и внимание към детайла. Във всеки един артикул на марката се съчетават перфектна функционална стойност с фини материали, красив дизайн, майсторство и отлична обработка.


Купи продукти с марка Cilio на изгодна цена от Модерна Маса


Изберете качеството на професионалните кухненски аксесоари за своя дом, като закупите продукти с марка Cilio на изгодна цена от Модерна Маса. Наслаждавайте се на прясно изцедени сокове или почерпете гостите си ароматно кафе, сварено и сервирано по неповторим начин. Cilio ви следва и извън дома, като ви предлага необходимите аксесоари и принадлежности за хапване сред природата.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по