Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Дъски за рязане

Сред задължителните принадлежности в кухнята са дъските за рязане. Няма домакинство без този кухненски аксесоар, удобен за лесното нарязване на хляб, сирена, зеленчуци, месо и колбаси. Когато са качествено изработени, дъските за рязане се ползват с години, понякога дори се предават в поколенията. Те са семпъл спомагателен аксесоар, при който най-важното е да има гладка повърхност. Почистват се лесно с кърпа или се измиват с хладка вода и когато са изработени качествено, винаги са хигиенични.

Прочети още за "Дъски за рязане"


В Модерна Маса предлагаме разнообразие както от единични, така и комплекти дъски за рязане.

От стъклена дъска за рязане до дъска за рязане на сирена - при нас можете да откриете всеки вариант!

Но какво е една дъска без хубав и остър кухненски нож? Разгледайте нашите ножове за готвене!

 

Разнообразни модели дъски за рязане за всеки вкус

 

Всяка кухня се нуждае от качествена и удобна дъска за рязане. В чести случаи красивата изработка провокира домакинята да закача дъската за рязане на стената или да я поставя на видно място, а не да я скрива в шкафовете. Според материала, от който са изработени, в Модерна Маса може да намерите стъклени дъски за рязане, класическите дървени дъски за рязане и от порцелан. Клиентите ни могат да избират и между десетки модели от бамбук, които са леки, много практични и с ефектен дизайн. Предлагаме и в предпочитаната от вас форма за дъска за рязане - правоъгълна, квадратна или овална, едноцветни и двуцветни.

 

Функционални модели дъски за рязане от европейски производители

 

Нашите модели се отличават с висококачествена изработка, която гарантира, че ще бъдат ползвани с години. Те са с гладка повърхност, хигиенични и удобни за почистване. Дъските за рязане в богата ни колекция са на утвърдени производители от Европа. Изключително оригинални са и порцелановите дъски за рязане, както и платата от порцелан, комбинирани с бамбукова дъска за рязане. Платата са функционални, когато поднасяте препечен хляб, сирена и колбаси, които може да нарежете лесно на трапезата. Може да изберете по ваш вкус и дъска за рязане на хляб, както и дъска за рязане на сирена.

 

Изгодни цени и удобно пазаруване онлайн

 

Цените на този кухненски аксесоар при нас варират в широка ценова гама. Имаме модели на символични цени, както и скъпи предложения с ефектна изработка, които са подходящи за стилен подарък и могат да служат с десетилетия в домакинството. Комплектите от дъски за рязане също са на изгодни цени и са подходящи както за дома, така и за ресторанти, и професионално оборудвана кухня в заведения. Може да поръчате любимата си дъска за рязане от нашата колекция онлайн. Доставката се извършва до 7 работни дни, с предварителна застраховка срещу щети.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по