Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Детски прибори за хранене

Етикетът при хранене се гради най-ефективно и дълготрайно, когато е придобит в ранна възраст. Когато искаме това да се случи по правилния начин, най-добре би било да осигурим на подрастващите правилните прибори, които те да използват по време на хранене.

Модерна Маса предлага перфектните комплекти, които да допълнят арсенала от прибори за хранене във вашия дом, като не пропускате най-важните попълнения - децата.

Прочети още за "Детски прибори за хранене"

Освен орнаментите, добавени при изработката на селектираните детски прибори за хранене, са съобразени материалът за тяхната изработка, размерът и формата, така че те да бъдат максимално удобни за ползване от деца на ранна възраст.


Възможност за избор на различни комплекти


Детските прибори от 3 части са добро начало в първите стъпки на всяко дете за правилната употреба на прибори за хранене. Този тип комплекти включва по 1 брой прибор от най-базовите такива - лъжица, вилица и нож.

Детайлите на всеки един от приборите в комплекта са предварително планирани да улесняват употребата на приборите от деца на ранна възраст.

Лъжичките за кафе са в комплект от 6 броя. Изработени от неръждаема стомана, серията Benelux ще служи дълго време, в което вашите деца ще могат многократно да ползват приборите.

През всичкото това време, няма да има нужда да се притеснявате за безопасността на децата ви, тъй като в дизайна на приборите е заложено те да бъдат безопасни за употреба.


Изображения върху детските прибори за хранене


Всеки един от комплектите детски прибори, които предлагаме в магазина на Модерна Маса, има изображения, подхранващи въображението на всяко дете.

Комплектът за хранене Jungle има изображения на животни в предната част на всеки прибор.

Детските прибори от серията Turini имат надписи върху дръжките на всеки един от приборите - хаотично разположени букви от латинската азбука.

Комплектът Bear детски прибори за хранене е с мечета между частта на дръжката и предната част на прибора - подходящ за деца в съвсем ранна възраст.

Филтри
Марки
Вид продукт
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по