Детски прибори за хранене

Етикетът при хранене се гради най-ефективно и дълготрайно, когато е придобит в ранна възраст. Когато искаме това да се случи по правилния начин, най-добре би било да осигурим на подрастващите правилните прибори, които те да използват по време на хранене.

Модерна Маса предлага перфектните комплекти, които д- а допълнят арсенала от прибори за хранене във вашия дом, като не пропускате най-важните попълнения - децата.

Прочети още за "Детски прибори за хранене"

Освен орнаментите, добавени при изработката на селектираните детски прибори за хранене, са съобразени материалът за тяхната изработка, размерът и формата, така че те да бъдат максимално удобни за ползване от деца на ранна възраст.


Възможност за избор на различни комплекти


Детските прибори от 3 части са добро начало в първите стъпки на всяко дете за правилната употреба на прибори за хранене. Този тип комплекти включва по 1 брой прибор от най-базовите такива - лъжица, вилица и нож.

Детайлите на всеки един от приборите в комплекта са предварително планирани да улесняват употребата на приборите от деца на ранна възраст.

Лъжичките за кафе са в комплект от 6 броя. Изработени от неръждаема стомана, серията Benelux ще служи дълго време, в което вашите деца ще могат многократно да ползват приборите.

През всичкото това време, няма да има нужда да се притеснявате за безопасността на децата ви, тъй като в дизайна на приборите е заложено те да бъдат безопасни за употреба.


Изображения върху детските прибори за хранене


Всеки един от комплектите детски прибори, които предлагаме в магазина на Модерна Маса, има изображения, подхранващи въображението на всяко дете.

Комплектът за хранене Jungle има изображения на животни в предната част на всеки прибор.

Детските прибори от серията Turini имат надписи върху дръжките на всеки един от приборите - хаотично разположени букви от латинската азбука.

Комплектът Bear детски прибори за хранене е с мечета между частта на дръжката и предната част на прибора - подходящ за деца в съвсем ранна възраст.

Филтри
Марки
Вид продукт
Серия
Изработка
Цена
Подреди по
Подреди по