Duralex - Франция

Дуралекс Франция

 

Дуралекс е марка, която е позната на българския пазар от много години насам. През 60-те и 70-те години сервизите за хранене, чашите и чиниите от дуралекс са предпочитани в много домакинства. Това са и златните години за марката, когато тя става известна за милиони потребители по целия свят.

Продуктите на Дуралекс са изработени от закалено стъкло, което е 2,5 пъти по-здраво от обикновеното стъкло и може да издържи на топлинен удар от 130 градуса по Целзий. Всички изделия от Дуралекс са изключително устойчиви, здрави и практични. Не се захабяват лесно, което позволява да се използват продължително време и това ги прави една много изгодна инвестиция. Друго основно предимство е възможността да се използват в миковълнова фурна, да се мият в съдомиялна машина, а голяма част от продуктите са подходящи и за фурна. Дуралекс е лидер на пазара за закалено стъкло. Това, което прави продуктите толкова здрави е специалната технология на изработка, при която стъклото се загрява до високи температури и след това се охлажда чрез студен въздух. Така се подобряват основните характеристики на продуктите и те стават устойчиви на механични и термични удари.

Основна цел на Дуралекс е да осигури за своите потребители качество на достъпни цени, като предложи разнообразие от продукти в 6 различни цвята.

 

Дуралекс предлага сервизи за хранене 44 части от сериите Vermeil и Beau Rivage.

 

Те включват:

  • Основни чинии
  • Супени чинии
  • Десертни чинии
  • Купи
  • Плата
  • Чаши и чинийки за кафе
  • Чаши за вода и безалкохолни напитки

Сервиз за хранене Дуралекс Vermeil 44 части e изработен от закалено стъкло в кехлибарено жълт цвят, който придава един много интересен нюанс на масата. Продуктите от серията са изцяло изчистени, без допълнителни шарки и елементи. Уверяваме Ви, че тези продукти няма да останат незабелязани и ще придадат един много специален вид на Вашата трапеза. Здравината и качеството на продуктите позволяват тяхната употреба в ежедневието, а дизайнът и стилът ги прави подходящ избор за специални поводи, като рождени дни, коледни и новогодишни партита.

 

Сервиз за хранене Дуралекс Vermeil 44 части

 

Сервиз за хранене Beau Rivage 44 `asti

 

 

Сервиз за хранене Дуралекс Beau Rivage 44 части също e изработен от закалено стъкло, но в много по-тъмен и наситен кафяв цвят. Формата на продуктите е нестандартна, с вълнообразен релеф. Сервизът чудесно се вписва в интериора на всяка трапезария и кухня.  Той остава предпочитан избор за ценителите на марката Дуралекс.

 

Ако пък случайно искате да допълните Вашата колекция от продукти Дуралекс, можете да разгледате чиниите и купите, както и чашите от двете колекции Vermeil и Beau Rivage.

 

През последните години Дуралекс внася множество иновации и предлага все по-богато разнообразие от тави за печене и ростери. Като допълнителни предимства на тези продукти можем да изтъкнем фактът, че са подходящи за фурна и се характеризират с изключителна издръжливост срещи термален шок. Предлагаме ви овални и правоъгълни ростери в различни размери.