Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Двустенни чаши

Двустенните чаши поддържат напитките с правилна температура от първата глътка до последната капка. Благодарение на топлоизолацията, която притежават, няма да изгорите ръцете си, независимо от температурата на вашата напитка. Имате нужда от сутрешен стимул за събуждане? Пригответе си силно еспресо или чай в двустенна чаша.

Искате ли да се насладите на студена лимонада в градината или сладолед за десерт след вечеря? Двустенните чаши поддържат топлите напитки горещи и студените напитки охладени. Използвайте ги, за да запазите напитките освежаващи за по-дълго време, дори и под горещото слънце.

Прочети още за "Двустенни чаши"

Горещи и студени напитки за по-дълго


Когато чашите се произвеждат, въздухът между двете стени на съдовете се изсмуква, което създава вакуум между тях. По този начин те ограничават топлообмена между околния въздух и напитката, за да я поддържат топла или студена за възможно най-дълго време. 

Този „вакуум“ е най-добрият изолатор, тъй като няма въздух, чрез който да се предава топлина. Поради допълнителната си стъклена стена, двустенните чаши гарантират, че кафето ви няма да изстине, а студеният сок няма да се стопли. Освен това, за разлика от нормалните чаши за кафе и чай, двустеннтие чаши се загряват много по-трудно и в следствие на това опасността от опарване или изгаряне е минимална.

Здрави, различни по обем и форма двустенни чаши


В Модерна Маса ще откриете различни по големина двустенни чаши, които ще ви осигурят не само идеалната топла или студена напитка, а и необходимия обем. Ние предлагаме различни модели с вместимост от 100 до 400 милилитра.

Трайността и здравината на стъклото, от което са изработени, им позволява да бъдат почиствани в съдомиялна. Здравата конструкция и двойните стени ги правят устойчиви на счупване и издръжливи на ежедневна употреба. Ние предлагаме различни по форма и дизайн двустенните чаши - от ниски и тумбести до високи и издължени, както и модели с и без дръжка.

Двустенни чаши на добри цени от Модерна Маса


Поддържайте кафето, чаят, еспресото и капучиното си горещи с помощта на двустенни чаши от Модерна Маса. Купете подходящите за вас двустенни чаши на изгодни цени от онлайн магазина на Модерна Маса. При нас ще откриете разнообразие от възможности за покупка на различни модели на достъпни цени.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по