Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Eco

Домашно приготвената храна има несравним вкус и аромат, но невинаги е лесно да се намери място за приготвянето ѝ в динамичното ежедневие. Липсата на време обаче не бива да бъде повод да се лишавате от нея. Може да спестите усилия, като заложите на висококачествени съдове за готвене, които могат да превърнат приготвянето на вашата храна в по-лесно, приятно и бързо начинание.

 

Серията ECO е част от белгийския производител на съдове за готвене Demeyere, популярна със своите красиви, удобни и висококачествени касероли, тенджери и тигани с капак и незалепващо покритие. Компанията, създадена през 1967г., е единствената в света, която съобразява технологичната концепция при изработката на всеки съд спрямо изискванията за приготвяне на храната, характерна за него! От основаването си до днес тази функционалност и здравина улесняват домакинските задължения и през 1999г. осигуряват на Demeyere званието “Belgian Royal Warrant Holder”!

 

Прочети още за "Eco"

Съвременен външен вид и неоспорима здравина

 

Ние, от Модерна Маса, знаем, че съдът за готвене е също толкова важен, колкото и продуктите. Тиганите, тенджерите и касеролите от серията Eco, които ще откриете на нашия сайт, разполагат с невероятна здравина, на която обаче съответства и иновативен и съвременен външен вид. Това превръща висококачествения съд не просто в помощен уред при приготвянето на вечерята, но и в естетически издържано допълнение към кухненския интериор. Красивите цветове на изработените с керамично покритие съдове ги прави подходящи за всяко домакинство и вкус!

 

Удобен дизайн и висококачествено екологично покритие

 

Освен добрият външен вид, продуктите на белгийския производител са създадени така, че да бъдат функционални и удобни за употреба. Благодарение на здравите и удобни дръжки, които елиминират опасността от изгаряне, съдовете за готвене няма да ви се изплъзват! Незалепващото керамично мраморно покритие на тиганите, тенджерите и касеролите е напълно екологично, благодарение на което може да бъдете сигурни в качеството на приготвената храна! То позволява и готвенето с минимално количество мазнина, което може да направи храната ви още по-здравословна!

 

Купи кухненски аксесоари Eco на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, вярваме, че е възможно готвенето да бъде лесен и приятен процес, когато разполагате с правилните кухненски съдове. На нашия сайт ще откриете разнообразие от белгийските съдове за готвене Eco, на чието първокласно качество сме се постарали да отговаря и конкурентна за българския пазар цена. Инвестицията в подобен съд за готвене е напълно оправдана в дългосрочен план, тъй като притежаващите незалепващо керамично покритие тигани, тенджери и касероли , освен време, могат да ви спестят множество неприятни емоции по време на готвене. Уверете се сами в качеството на иновативната белгийска изработка на кухненските съдове, като поръчате красиво допълнение към вашата кухня още сега, директно от нашия сайт!

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по