Envisio: Най-новото семейство продукти на Bonna

Envisio: Най-новото семейство продукти на Bonna
3 юли 2019

Bonna е марка, която вярва, че гастрономията е много повече от вкусна храна – това е цялостно представяне и атмосфера. Ето защо фирмата създава продукти от висококачествен порцелан в различни цветове и форми, които да задоволят всички вкусове. Изделията се характеризират с изключителна здравина и красив съвременен дизайн. Ръбовете на чиниите са така подсилени, че с тях да може да се закове пирон и това да не увреди съда. Първокласните съставки, от които са изработени продуктите на Bonna, гарантират устойчивост срещу надраскване от прибори и при измиване в съдомиялна машина.

 

Най-новото семейство продукти на Bonna е Envisio – една колекция, вдъхновена от последните технологични тенденции и съвременните представи за стил и дизайн. В допълнение към предимствата, които Bonna вече предлага, Envisio се стреми да създаде нова идентичност за масата. В колекцията са включени шест уникални серии, а именно – Patera, Sepia, Odette Olive, Alhambra, Cosmos Black и Lapya Wood.

 

Изберете предпочитаната от Вас серия, подредете масата с тази хубава посуда, сготвите нещо вкусно и очаровайте Вашите гости. Това е формулата за уют, подходяща за всяко време и сезон.

 

Продуктите от снимките към статията можете да разгледате тук:

 

 

 

 

 

Съвременната кухнята обикновено стои в центъра на цялото домакинство. На нея отдавна не гледаме само като на място, където да си приготвим храната. Дори ако не сме заклети кулинари, със сигурност бихме изпитвали удоволствие от...

прочети още

Aко сте решили да се обзаведете с нови прибори е добре да знаете за какво да внимаваме и как да разберете колко са качествени.

прочети още

Няколко ценни идеи как да декорирате трапезата у дома и да направите дните вкъщи още по-приятни.

прочети още

Истинско удовлетворение е когато хладилникът у дома е добре организиран. Готвенето се превръща в наслада, ако лесно намираме всичко, което ни е необходимо за нашите ястия.

прочети още

Всяка напитка се нуждае от своята чаша, която да представи вкусовите и достойнствата ѝ по най-добрия и изразителен начин.

прочети още

За да изберем подходящи сервизи за хранене и да се насладим на хубава вечеря, трябва да съблюдаваме следните важни неща.

прочети още

Бихте ли искали да подредите кухнята и трапезарията си със стил, без да изхарчите за това заплатата си? Има решение! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат.

прочети още

Интересни идеи, с който да придадете елегантен стил на коледната трапеза

прочети още

В навечерието на Новата 2020 - та година нашето желание е да зарадваме Вас – нашите клиентите с красив подарък, който да сложите с гордост на празничната си трапеза.

прочети още

Независимо дали се грижите за ежедневни или официални вечери, комплектите от прибори и чинии е инвестиция, която си струва да се обмисли

прочети още

Предлагаме ви няколко съвета как да декорирате масата в модерен стил

прочети още

Идея за вкусен, лек и полезен обяд.

прочети още

Диня и просеко за един коктейл, който е истинска наслада.

прочети още

Италианската компания Bormioli Rocco произвежда стъкло от 1825 г. и знае всичко за този прекрасен материал. Той е инертен, хигиеничен и екологично устойчив!

прочети още

Разгледайте интересните идеи предлагани от Модерна Маса за декорация на вашата кухня в индустриален стил.

прочети още

Тази закуска е чудесна алтернатива за сутрините, в които нямате много време да закусвате вкъщи.

прочети още

Украсете стъкленото бурканче Quattro Stagioni 500 мл - амфора за деня на жената.

прочети още

Серията Frigoverre на италианския производител Bormioli Rocco e вечна, но има някои съвети за съхранение, които са важни.

прочети още