Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Форми за печене

Приготвянето на домашни ястия, използването и усъвършенстването на рецепти, предавани през поколения или новосъздадени такива - всичко това е процес, отвъд първичното приготвяне на храна. Особено, ако става въпрос за изпичане на десерти - храната за човешката душа. Както във всяко начинание, така и в печенето, всеки човек има своя почерк - нещото, което го отличава, това, което го прави специален. Формите за печене, предлагани от Модерна Маса, имат за цел да подсилят и запазят този почерк, благодарение на своята уникалност и издръжливост.

Прочети още за "Форми за печене"


Богат асортимент, подходящ за всеки

 

За приготвянето на храна няма граници и правила -  всеки един го прави по начина, по който счита за правилен. Затова изборът от артикули е огромен - кръгли форми, релефни, правоъгълни, деструктивни, класически и др. Ефикасността и вкусът, на приготвената храна, със сигурност са същите, без значение от ъглите на съда, но щипката персоналност е това, което я прави любима.


Формите са подбрани така, че да паснат на вас, на вашата кухня и на вашата представа за красив десерт, като тук можете да намерите всичко от форма за кекс, форма за торта до форма за мъфини и др.

Лесна поддръжка, повече време за наслада

 

Материалите, от които са изработени формите за печене, имат своите специфични характеристики - топлоустойчивост, разнообразие при приготвянето на конкретни печива, големина, и вместимост. Но това, което обединява продуктите на Модерна Маса, е тяхното високо качество и безпроблемното почистване. За още висококачествени кулинарни приспособления ви препоръчваме да видите и нашите съдове за фондю и шприцове за сладки.


Според състава на конкретните форми за печене, начините за премахне на замърсявания могат да варират - от просто накисване в топла вода до миене в съдомиялна. Който и метод да е най-подходящ - винаги е бързо и лесно, без прекомерна употреба на препарати и трудно премахване на трайно загорели остатъци.

Дълъг живот, сигурност за природата

 

Лесната поддръжка на формите за печене е това, което подсигурява тяхната здравина. Да, възможно е купуването на кухненска посуда да е стабилна инвестиция, а не постоянен разход. Това се постига със съобразеното закупуване на качествени способи, предлагани от Модерна Маса. Във формите ни за печене няма лесно разградими и неустойчиви материали като различни съединения на пластмаса. Аксесоарите ни за печене са изработени природосъобразно, с възможно най-много естествени и винаги безопасни елементи. Техният дълъг живот осигурява по-малко излишни отпадъци и по-чиста природа.

Филтри
Марки
Материал
Цена
Подреди по
Подреди по