Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Френски преси

Приготвяйте свежо, ароматно кафе или чай всяка сутрин с помощта на нашите френски преси. В Модерна Маса предлагаме много модели на различни световно известни производители като Vin Bouquet, Bredemeijer Group и други. Въпреки опростения си дизайн, френската преса е в състояние да направи кафе, което е също толкова вкусно и силно, колкото това, приготвено от професионална кафемашина. Само натискате буталото, за да се събере цялата утайка на дъното на съда, и получавате гладко, ароматно кафе за броени минути.

Прочети още за "Френски преси"


Устойчивост и здравина

 

От изключително значение е здравината на продуктите, които са част от вашата кухня. Нашите френски преси са изработени от висококачествени материали, устойчиви на корозия, издръжливи на натоварване и износване. При правилна поддръжка, вашата френска преса може да изглежда като току що закупена дори след години.

Боросиликатно стъкло - този вид стъкло е много по-здраво от обикновеното. То не позволява на химикалите и на киселините да проникнат през него. Можете да се наслаждавате на своята напитка и да бъдете спокойни за качеството и.

Неръждаема стомана - тя се използва за частите, които са в контакт с течността, като буталото и цедката за утайка. Иноксовата стомана не корозира и е винаги бляскава.

Не забравяйте да се насладите на ароматното си кафе в чаша от един от нашите сервизи за кафе. Гарантирано качество от Модерна Маса.

 

Практичност и лесна употреба

 

Ценителите на кафето предпочитат да използват френски преси, защото позволяват по-голяма персонализация, когато става въпрос за вкус. Методът на пресоване, използван при тези машини, е от полза, тъй като позволява на кафето да запази повече от естествените си масла, произвеждайки по-силен вкус. Потребителите могат да експериментират, като използват различно количество кафе, добавят вода с различна температури и променят продължителността на времето, в което утайката от кафе се накисва. Френските преси са преносими и не изискват електричество, което ви дава възможност да се възползваме от тях навсякъде, дори по време на къмпинг.

 

Френски преси на добра цена

 

Модерна Маса предлага много продукти от водещи марки за тези, които искат да използват този метода за приготвяне на кафе. Купете от нашия онлайн магазин френска преса на изгодна цена. При нас има и цели комплекти за приготвяне на кафе, които включват френска преса, джезве и мерителна лъжичка.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по