Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Frigerella

Компанията Frigerella предлага разнообразни и качествени съдове за готвене с незалепващо покритие. Готварското оборудване във вашата кухня ще бъде възможно най-функционално и лесно за употреба с избора на продукти от сериите съдове на италианския производител. Марката се характеризира с изчистен и семпъл дизайн, удобни стандартни форми на съдовете и разнообразие от размери на тигани, касероли и тави за печене.

Богата селекция от качествени съдове за готвене

Италианската марка Frigerella е създала надеждна репутация сред редовните си потребители, благодарение на качеството и надеждността на своите съдове. Всяка кухня, независимо дали е професионална, или любителска, може да разчита на богат набор от тигани, тави за печене и касероли с капак и приставки за готвене на пара. Разнообразието от ястия, които може да се приготвят в съдовете на Frigerella, е необхватно. Закуската, обядът и вечерята е важно по-възможност да бъдат домашно сготвени, за да гарантират здравословна доза хранителни вещества на всеки член от семейството. Когато имате качествени съдове за готвене, то приготвянето на великолепна домашна храна е лесно, бързо и удовлетворяващо занимание.

Устойчивост и удобство с незалепващо покритие

 

Най-голямото предимство на незалепващото покритие по съдовете на Frigerella е възможността да се готви без излишно количество мазнина. Ограничаването на консумацията на нагрети мазнини спестява множество здравословни проблеми и се е превърнало в стожер на здравословното хранене. Освен това, може да разчитате на лесно почистване на повърхностите на съдовете - необходими са ви само топла вода и нежна гъба с малко веро.

За изработката на съдовете за готвене италианският производител е подбрал най-висококачествени материали като неръждаема стомана и камък, които са допълнително защитени с незалепващо покритие от най-нов и безвреден клас. Превърнете готвенето в изживяване, което не включва загорели дъна и отделяне на нездравословни вещества в храната.

 

Купи Frigerella на изгодни цени от Модерна Маса

 

В Модерна Маса ще намерите продукти от каталога на Frigerella на изгодни цени. При нас ще откриете различни модели съдове за готвене с незалепващо покритие. Качеството е гарантирано от един от най-разпознаваемите италиански брандове в бранша. Разгледайте каталога ни с продукти и намерете съдовете, от които имате нужда. Възползвайте се от изгодни предложения и поръчайте онлайн или по телефона. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и сигурна.

Съдове за готвене на изгодни цени в Модерна Маса

Филтри
Няма намерени продукти.