Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Фруктиери

Плодовете винаги са били едни от най-здравословните хранителни решения. Приемът им постоянно се насърчава от доктори и специалисти, затова купа с пресни плодове на кухненския ви плот или маса е не само модерна придобивка, но и избор за по-здравословен начин на живот. Съхраняваните в купа плодове, са лесно достъпни и поставянето им на видимо място е ключово, тъй като това ще ви помогне да си напомняте ежедневно за важността на техния прием. Фруктиерите не са обикновени купи,а  красиво и практично решение за всеки кухненски интериор, но поддържането на съдържанието в тях е съвсем друг въпрос.

Прочети още за "Фруктиери"


Разгледайте опциите за фруктиери, които ние, от Модерна Маса, предлагаме и инвестирайте в един наистина красив аксесоар за вашия дом.

 

Фруктиери - модерно решение за вашия дом

 

Няма нещо, което толкова да допълва едно кухненско пространство, колкото купа с пресни плодове. Фруктиерите са най-добрият избор за вашия кухненски плот, тъй като те внасят цвят и свежест. Затова избирането на правилната фруктиера е от изключително значение.

Освен с практичната си функция, фруктиерите, които ние, от Модерна Маса, предлагаме, се отличават и с неповторимия си дизайн. Изработката на всяка купа сама по себе си я прави способна да придаде идентичност на всяка кухня. С отличителните си характеристики, плодовата купа има силата да накара интериора ви да изпъкне и да придобие изискан дизайн.

 

Богат избор от материали и форми

 

Материалът, от който е изработена фруктиерата, също има важна роля в запазването на плодовете свежи и непокътнати. От него зависи и циркулацията на въздуха в самата купа. Някои сортове плодове се разпадат по-бързо от други и това може да повлияе на останалите плодове в купата, но това може да бъде предотвратено при избора на правилен материал за фруктиерата.
Ние от Модерна маса, предлагаме фруктиери, изработени от материали като емайлиран алуминий, неръждаема и никелирана стомана, цимент, стъкло, метал и хром, които запазват свойствата си достатъчно дълго, поддържайки плодовете пресни през цялото време. Тези материали са благоприятни за поставената в тях храна, тъй като подпомагат за вентилирането на въздуха, което от своя страна запазва живота на плодовете и ги прави годни по-дълго време.

 

Фруктиери на добри цени само в Модерна Маса

 

Освен красиви и функционални, фруктиерите, които ще намерите в нашия магазин, са и на добри цени. Отделете време, за да разгледате опциите, които сме ви подготвили, и изберете тази, която отговаря на бюджета, интериора и нуждите ви.

Практични фруктиери от Модерна Маса - избере най-качественото за вашия дом.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по