Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Фунии за пълнене

Пълненето с фуния е най-ефикасният и безпроблемен начин да налеете сок или просто да заредите шейкърите за дресинг, както и мелничките с подправки. Удобният дизайн на нашите фунии за пълнене позволява да спестите време от почистване и напълно да забравите за бъркотията в кухнята.

Прочети още за "Фунии за пълнене"


Никой не обича да пие сок с парчета плодове или малки семенца вътре. Ето защо ние, от Модерна Маса, сме подбрали за вас фунии с филтър, цедка и сито, които лесно могат да бъдат премахвани при нужда. Прехвърлянето на всякакви продукти става детска игра с нашите фунии за пълнене. Разгледайте секцията и направете своя избор, за да внесете удобство в кухнята си.

 

Висококачествени фунии за пълнене

 

Знаем колко е важно да запазите всички качества на продуктите, които пренасяте от един съд в друг. Затова предлагаме фунии за пълнене, изработени от първокласни материали, от които можете да избирате между неръждаема стомана и висококачествена пластмаса. Благодарение на тях ароматите няма да поемат по фунията, която от своя страна остава здрава дори с години използване. Освен това нашите фунии за пълнене са лесни за почистване и подходящи за измиване в съдомиялна машина.

 

Фунии за пълнене, подходящи за всякакви продукти

 

Всяка фуния за пълнене позволява да се намали до възможно най-голяма степен загубата на продукти. Така с лекота ще успявате да прехвърлите в буркан домашното сладко или да преливате сок, без да падне нито една капка.

Нашите фунии за пълнене са с различни вместимости и размери, за да можете да изберете тези, които са най-подходящи за вашата цел. Някои от тях са с дръжки за закачане, които гарантират удобен захват и стабилност при използване.

 

Фунии за пълнене - добри цени и високо качество

 

Ние, от Модерна Маса, подбираме нашите кухненски аксесоари само от световни производители, за да можем да задоволим нуждите както на ресторанти и заведения, така и на обикновени домакинства. Правим качественото кухненско оборудване по-достъпно за вас с нашите условия за бърза доставка, за да получите поръчките си във възможно най-кратък срок.


Първокласните продукти, богатият избор и бързата доставка са само част от причините, заради които си заслужава да ни се доверите. Разгледайте онлайн каталога на Модерна Маса и изберете от нашите фунии за пълнене на изгодни и достъпни цени.

 
Филтри
Марки
Цена