Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Гевгири и сита

Разковничето за завършването на една кухня се крие в детайлите - онези малки неща, които макар и да не са от първа необходимост, е важно да имат своето място във всеки кухненски шкаф. Представете си, че една късна вечер решавате да се развихрите и да покажете сладкарските си умения, като приготвите вкусна торта. Приготвили сте продуктите и сте готови за действие, но с неохота разбирате, че нямате сито за брашно, с което да го пресеете. Ние, от Модерна Маса, сме на ваше разположение, за да не изпадате именно в такива досадни ситуации.

Прочети още за "Гевгири и сита"


Същото се отнася и за гевгирите, и цедките. Може да не ги използвате всеки ден, но никога не знаете кога ще се наложи да влязат влязат в употреба. В Модерна Маса можете да откриете голямо разнообразие от гевгири, цедки и сита за брашно. Разгледайте нашите предложения и се запасете, за да сте спокойни, че без значение в кой момент ще ви се наложи да ги използвате, ще ги имате налични във вашия дом.

 

Практични и удобни инструменти

 

Радвайте се на добре измити и изцедени плодове и зеленчуци с гевгир от Модерна Маса. Истината е, че един гевгир може да влезе в употреба, както при измиването и изцеждането на паста, така и при отделянето на вече сварените талиатели или спагети от водата - поставете вашия гевгир в тенджерата и излейте спокойно водата. Както вече се досещате - нашите гевгири и сита са перфектни в комбинация с паста машините, които предлагам.

Помислили сме и за любителите на топлите чайове - нашите цедки за чай са чудесно допълнение, което можете да използвате всеки ден без изключение. Хубавото на една цедка е, че може да влезе в употреба и при измиване на ориз и всякакви зърнени култури. В каталога на Модерна Маса можете да откриете голямо разнообразие от цедки и гевгири, които са изключително компактни и удобни за използване.

Пресявайте брашно, пудра захар и всякакви други насипни продукти със сито за брашно от Модерна Маса. Едно ръчно сито за брашно, което е във формата на чаша, може да ви свърши чудесна работа при пресяването, без изобщо да натовари ръката ви.

 

Гевгири и сита - висококачествена изработка

 

Всички гевгири, цедки и сита за брашно са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която ще запази вашите продукти непокътнати дълги години. Качеството на изработката е задължително условие при селекцията на продукти и ние сме се погрижили да ви предоставим най-доброто на пазара.

Голяма част от нашите съдове за изцеждане, както и моделите на сито за брашно, могат да бъдат измивани в съдомиялна машина. За нас е важно да можем да отговорим на всичките ви нужди и потребности, затова в нашия онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от размери на цедки и гевгири.


Гевгири и сита на изгодни цени от Модерна Маса


Стремим се да получавате най-доброто на атрактивни и достъпни цени. А с политиката ни за бърза доставка, ще можете да се радвате на вашите поръчки в най-кратък срок.

Гевгир, обикновена цедка, цедка за чай и сито за брашно - цена, качество и бърза доставка от Модерна Маса. Разгледайте предложенията ни и се запасете още днес

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по