Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Grammy

Ако държите на домашно приготвената храна и не правите компромис с нейното качество, то вероятно се нуждаете от също толкова висококачествени и удобни съдове за готвене, които да ви помогнат да се храните здравословно и вкусно! Със сигурност при липсата на подходящо кухненско оборудване неприятните преживявания, като изгорели и залепнали по дъното продукти, лошата миризма и трудното почистване след това, могат да превърнат приготвянето на вечерята в истинско изпитание.

 

Затова е добре да се доверите на съдове от доказал се във времето производител, какъвто е и откритата едва през 2009 г. фирма Grammy. Въпреки че е на пазара от няколко години, благодарение на усилията си да предложи на клиентите си несравнимо удобство при готвене, в момента е сред топ 10 производители на алуминиеви продукти за готвене в Китай!

 

Превърнете се и вие в част от този огромен брой семейства, като се сдобиете с кухненски съд с марката Grammy още сега!

Прочети още за "Inoxriv"

Незалепващо покритие и неоспорима здравина

 

Изработените от алуминий тенджери, касероли и тигани имат незалепващо покритие, което ще запази вкуса на ястието ви и ще ви спести неприятните емоции от изгоряла и останала по дъното храна. Освен това висококачествените съдове на производителя Grammy могат да се мият в съдомиялна машина. Това улеснение представлява още една причина да се сдобиете с удобна и красива тенджера, касерола с капак или тиган. Наред с лесното почистване, алуминиевото покритие позволява на топлината да се разпредели равномерно по повърхността на съдовете, което елиминира възможността храната да изгори в центъра и да е сурова по краищата.

 

Красив и удобен дизайн

 

Продуктите на марката Grammy, които ще откриете на нашия сайт, освен че са удобни за употреба, разполагат и с красив дизайн, който може да ги превърне в естетически издържано допълнение към кухненския ви интериор. Ергономичните дръжки на касеролите и тенджерите предпазват от изгаряне и изплъзване, а капакът от закалено стъкло позволява да приготвяте задушена храна и ви предпазва от пръскане. Красивите и интересни нюанси на зеления и синия цвят, в които са оцветени съдовете, привличат окото, а тяхното покритие позволява да се използват на всякакъв вид котлони!

 

Купи кухненски аксесоари Grammy на изгодни цени от Модерна Маса

 

Ние, от Модерна Маса, знаем колко труден може да бъде изборът на подходящ съд за готвене, тъй като от него в голяма степен зависи качеството и вкусът на храната, както и вашите емоции по време на готвене.

 

На нашия сайт ще откриете разнообразие от красиви тенджери, тигани и касероли с капак на марката Grammy, които да бъдат ваш пръв помощник в приготвянето на вкусни и полезни ястия и да направят престоя ви в кухнята по-цветен и приятен!

 

Постарали сме се съотношението “цена-качество” да бъде възможно най-оптимално за вас. Убедете се сами, като поръчате своя нов кухненски съд на Grammy още сега, директно от нашия сайт!

Филтри
Марки
Цена