Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Грил тигани

От Модерна Маса ви предлагаме висок клас грил тигани, подходящи за всеки повод със семейството и приятелите. Те са изработени от висококачествени материали, като чугун, кован алуминий, алуминий и алуминий с тефлоново покритие. Грил тиганите ви осигуряват качество и здравина, както и гарантират издръжливост и комфорт по време на използване.

Прочети още за "Грил тигани"

Практичност


Едно от основните предимства на грил тиганите в нашия онлайн магазин е, че са подходящи за всички видове котлони, фурна и скара. Също така разполагат с дървена поставка за сервиране, което допълнително улеснява тяхното използване. Могат да бъдат използвани и за приготвяне на по-малки ястия и гарнитури като гриловани зеленчуци, сирена или морски дарове.

Подходящи са за използване във всякакъв вид печки и котлони. Благодарение на висококачествения чугун, без химически слоеве, приготвяте храната лесно и вкусно и здравословно.

Грил тиганите съдържат незалепващо покритие Lotan®, което е произведено и сертифицирано в Германия с гаранция за най-високо качество. Подходящи са за готвене без мазнина.

Грил тиганите от нашия онлайн магазин са устойчиви на удари и надрасквания и температурни промени, подходящи за почистване в съдомиялна машина. Разпределя топлината равномерно, без горещи точки, за да можете вие да контролирате температурата и колко изпечена да е храната.

Здравина


Изработени от висок клас материали, грил тиганите от Модерна Маса съчетават в себе си здравина и качество. Липсата на химични слоеве по повърхността на тиганите ви позволява да готвите вкусна и здравословна храна, без да се притеснявате за качеството ѝ. Благодарение на висококачествените чугун и алуминий, вие ще се наслаждавате на прясно приготвена храна с години наред.

Грил тиганите ви позволяват да пренесете значителна част от грила вкъщи, така че да сготвите вкусни и здравословни ястия в уюта на дома, дори и в най-студените дни. Точно затова здравината е от голямо значение - не само да бъдат достатъчно устойчиви на времето, но и на активно използване.

Качество и цена


Грил тиганите в нашия онлайн магазин са в чудесно съотношение цена - качество. На достъпна цена получавате качествен помощник в домакинството за вашите здравословни и вкусни рецепти. Поръчайте сега от нашия онлайн магазин. Разгледайте и останалите ни предложения за висококачествени тигани - тигани за палачинки, индукционни и др.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по