Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Gusta

В своята богата гама Модерна Маса има удоволствието да предлага продукти с марка Gusta. Това е холандска компания с влияния от Скандинавия до Средиземно море, която произвежда кухненска посуда, прибори и аксесоари главно за домашна употреба. Идеята, с която марката разработва своята продуктова гама, е да се чувствате възможно най-добре у дома и в кухнята. Продуктите на Gusta са красиви, с модерен дизайн, разработени със страст и вкус, за да отговарят на нуждите и потребностите на съвременния потребител.

Прочети още за "Gusta"

Gusta e част от Kapimex - водещ международен търговец на едро, на битови и декоративни предмети повече от 30 години. Производството на компанията е вдъхновено от идеите на нейните клиенти, като следва най-новите тенденции в кухнята. Дори в най-малките неща виждат нещо красиво и претворяват своите идеи в нещо вдъхновяващо. Независимо дали искате напълно да оборудвате кухнята си, или търсите допълнение към кухненската си посуда и принадлежности, направете го с Модерна Маса и марка Gusta.

 

Всичко необходимо за вашата кухня


Превърнете готвенето в празник, благодарение на Модерна Маса, избирайки внимателно подбрани и разработени продукти за съвременна кухня с марка Gusta.
Красиви цветове, издръжливи прибори за хранене, практични помощници за съхранение, здрави дъски за рязане и богат избор на тигани за печене и готвене - това са само малка част от наличните продукти на марката в нашия онлайн магазин.

Gusta ви предлага всичко необходимо за приготвяне на храната - от кухненския плот, фурната и котлоно до сервирането ѝ на масата. Колекцията включва модерни съдове за весела закуска и атрактивна вечеря, за да превърнете масата си в нещо специално. С кухненска посуда и принадлежности Gusta готвите спокойно, изпълнени със страст и желания, превръщайки всеки ден в кулинарно пиршество. Наслаждавайте се на приготвянето и похапването на вкусна храна, като изберете марка Gusta.


Здрави и красиви кухненски съдове


Модерна Маса задоволява изискванията на своите потребители за кухня със съвременна и модерна визия, като ви предлага обширна продуктова гама на марка Gusta. Ще откриете изящни прибори за хранене, красиво изрисувани порцеланови купи и съдове, стилно изработени дъски за рязане и други. Gusto се ръководи от потребностите на клиента, следвайки тенденциите в кухненския дизайн и декор. Това е причината продуктите на марката да се вписват максимално добре и да съответстват на стила на всяка кухня.

Освен красотата, Gusta залага и на здравината на предлаганата посуда и кухненски аксесоари. Широки колекции от здрави дъски за рязане и сервиране, стоманени прибори и съдове, неръждаеми кошнички за сервиране са само част от невероятната продуктова гама на марка Gusto, която ще откриете в Модерна Маса.


Купи продукти Gusto на изгодни цени от Модерна Маса


От нашия онлайн магазин може да закупите различни кухненски принадлежности и посуда с марка Gusto и то на атрактивни цени. Хранете се и се наслаждавайте на храната в приятна атмосфера заедно със своето семейство и приятели. Това е основната ни цел, която се стремим да постигнем за вас - нашите клиенти.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по